/ Nieuws

Harms verslaat Mandigers en wint Open Denemarken

04-5-2019 23:07

Wesley Harms heeft het Open Denemarken gewonnen. De Nederlander trof in de finale de verdedigend kampioen en landgenoot Willem Mandigers en versloeg hem met 6-3.

Harms bereikte de finale, waarin hij ruim 105 gemiddeld gooide, door af te rekenen met een andere landgenoot, Gino Vos, Aaron Turner en Simon Stainton. Met name de wedstrijd tegen Turner ging gemakkelijk. Hij gooide namelijk slechts 66 gemiddeld. "Volgens mij had hij iets op", reageerde Harms na afloop. Mandigers versloeg onder andere Jim Williams en Dave Parletti.

Ook Rafael van der Vaart deed mee aan het toernooi. De voormalig topvoetballer begon met een 4-2 overwinning op de Deense Thomas Anderson. In de tweede ronde verloor Van der Vaart met 4-0 van Mogens Christensen.

/ MEER NIEUWS

Stompé met Bosgenoegen kampioen van SuperLeague
Co Stompé kan weer een beker in zijn prijzenkast zetten. Hij won namelijk met zijn team Bosgenoegen de SuperLeague, de hoogste dartscompetitie in Nederland.
Lees meer
Dit zijn de jongste PDC-winnaars in de geschiedenis
Harry Ward won afgelopen zondag de Players Championship 16 door Max Hopp te verslaan. De Engelsman behoort met die prestatie tot de top 5 jongste spelers met een PDC-titel op hun naam.
Lees meer
Van Barneveld, Noppert en Van der Voort plaatsen zich voor Dutch Darts Masters
Raymond van Barneveld heeft zich gekwalificeerd voor de Dutch Darts Masters. De Nederlander was in de finaleronde met 6-2 te sterk voor Gabriel Clemens en maakt na zes jaar zijn rentree op het toernooi.
Lees meer
Smith, Durrant en Beaton naar Dutch Darts Masters
Het Britse kwalificatietoernooi voor de Dutch Darts Masters is gespeeld en daarbij hebben onder andere Michael Smith, Glen Durrant en Steve Beaton een startbewijs bemachtigd voor het EuroTour-toernooi in Zwolle.
Lees meer
Speelschema World Cup: Nederland als laatste
Na de loting is nu ook het speelschema voor de World Cup bekendgemaakt. De wedstrijd tussen Nederland en Spanje is de laatste van de eerste ronde.
Lees meer
Cijfers Premier League 2019: Van Gerwen tweemaal onderaan
De reguliere Premier League van dit jaar is voorbij. Michael van Gerwen, Rob Cross, James Wade en Daryl Gurney gaan op 23 mei bepalen wie zich de officiële kampioen mag noemen. Wij duiken de statistieken in.
Lees meer

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken