/ Nieuws

Cross: 'Ik voel dat ik nog een volgende versnelling heb'

08-5-2019 10:36

Rob Cross is de eerste speler die de dominantie van Phil Taylor en Michael van Gerwen in de Premier League kan doorbreken. Taylor of Van Gerwen eindigden namelijk in alle seizoenen bovenaan. Met nog twee wedstrijden te gaan staat 'Voltage' echter op pole position.

"De beslissende momenten komen eraan", zegt Cross, die niet zo bezig is met de ranglijst, tegen de PDC. "We moeten ons eerst kwalificeren. De eindklassering komt later wel. We hebben nog twee wedstrijden te gaan en die wil ik zo goed mogelijk afsluiten. Je moet ervoor zorgen dat je zo goed mogelijk speelt en dat je vertrouwen hebt."

Cross plaatste zich vorig jaar achter Van Gerwen, Michael Smith en Gary Anderson voor de play-offs, maar hij verloor van de Nederlander in de halve finale. "We dromen allemaal van Premier League-winst. Het is mijn tweede poging en het lijkt erop dat ik me voor de tweede keer ga plaatsen." 

"Ik heb dit jaar nog niets gewonnen (op het PDC-circuit), maar ik speel niet slecht en ik heb het gevoel dat ik nog een versnelling heb", vervolgt de voormalig wereldkampioen, die vertrouwen heeft. "Ik word, door het jaar heen, steeds beter en ik ontwikkel me. Het zal beter gaan, omdat ik beter ben dan ik tot nu toe heb laten zien."

 

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken