/ Nieuws

Price: 'Misschien willen ze me een schorsing aannaaien'

09-5-2019 23:54

Daryl Gurney was na afloop niet blij met Gerwyn Price. Er ontstond zelfs een opstootje tussen de Noord-Ier en de Welshman op het podium. Price is zich van geen kwaad bewust.

"Ik begrijp niet wat er gebeurde en waarom het gebeurde. Ik gaf gewoon een hand, daar zat niets achter", zegt Price tegen Unibet. "Hij nam het me kwalijk dat ik praatte. Als ik mezelf wil oppeppen, dan pep ik mezelf op. Ik doe het niet wanneer hij gooit."

Voorwaardelijke straf
Het is niet de eerste keer dat iets dergelijks gebeurt bij Price. "Ik word van veel dingen beschuldigd. Ze weten dat ik onder een vergrootglas lig", vertelt Price. Naar aanleiding van de gebeurtenissen tijdens de finale van de Grand Slam zit hij een voorwaardelijke straf uit. Gaat hij voor 11 juli in de fout, mag hij drie maanden niet meedoen aan PDC-toernooien. "Misschien willen ze er wel voor zorgen dat ik geschorst word. Maar dat zal niet werken."

1 Price en Gurney vliegen elkaar bijna in de haren

/ MEER NIEUWS

Stompé met Bosgenoegen kampioen van SuperLeague
Co Stompé kan weer een beker in zijn prijzenkast zetten. Hij won namelijk met zijn team Bosgenoegen de SuperLeague, de hoogste dartscompetitie in Nederland.
Lees meer
Dit zijn de jongste PDC-winnaars in de geschiedenis
Harry Ward won afgelopen zondag de Players Championship 16 door Max Hopp te verslaan. De Engelsman behoort met die prestatie tot de top 5 jongste spelers met een PDC-titel op hun naam.
Lees meer
Van Barneveld, Noppert en Van der Voort plaatsen zich voor Dutch Darts Masters
Raymond van Barneveld heeft zich gekwalificeerd voor de Dutch Darts Masters. De Nederlander was in de finaleronde met 6-2 te sterk voor Gabriel Clemens en maakt na zes jaar zijn rentree op het toernooi.
Lees meer
Smith, Durrant en Beaton naar Dutch Darts Masters
Het Britse kwalificatietoernooi voor de Dutch Darts Masters is gespeeld en daarbij hebben onder andere Michael Smith, Glen Durrant en Steve Beaton een startbewijs bemachtigd voor het EuroTour-toernooi in Zwolle.
Lees meer
Speelschema World Cup: Nederland als laatste
Na de loting is nu ook het speelschema voor de World Cup bekendgemaakt. De wedstrijd tussen Nederland en Spanje is de laatste van de eerste ronde.
Lees meer
Cijfers Premier League 2019: Van Gerwen tweemaal onderaan
De reguliere Premier League van dit jaar is voorbij. Michael van Gerwen, Rob Cross, James Wade en Daryl Gurney gaan op 23 mei bepalen wie zich de officiële kampioen mag noemen. Wij duiken de statistieken in.
Lees meer

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken