/ Nieuws

Gurney biedt excuses aan aan Price

10-5-2019 21:40

Daryl Gurney heeft zijn excuses aangeboden aan Gerwyn Price. De Noord-Ier reageerde na afloop van het Premier League-duel donderdagavond heftig, maar is daar dus op teruggekomen.

"Ik wil graag publiekelijk mijn excuses aanbieden voor mijn reactie in de wedstrijd tegen Gerwyn Price. We hebben erover gepraat en hij heeft het geaccepteerd. Sorry voor iedereen die gekwetst is. Het was een wedstrijd onder hoge druk, waar veel op het spel stond", zegt Gurney via Twitter.

Ook Price kwam via Twitter nog even terug op het gesprek. “Ik heb zijn excuses geaccepteerd voor zijn gedrag van gisteravond", schrijft de man uit Wales. “Het leven is te kort om vijanden te hebben en boos te blijven. Ik zie je morgen vriend.”

Wat precies de reden was van de uitbarsting van Gurney is niet bekend. Price zei zelf dat 'SuperChin' dacht dat hij achter zijn rug aan het praten was. Andere geluiden zeggen dat Price zijn glas te hard op het tafeltje zette.

1 Gurney en Price vliegen elkaar in de haren

/ MEER NIEUWS

Stompé met Bosgenoegen kampioen van SuperLeague
Co Stompé kan weer een beker in zijn prijzenkast zetten. Hij won namelijk met zijn team Bosgenoegen de SuperLeague, de hoogste dartscompetitie in Nederland.
Lees meer
Dit zijn de jongste PDC-winnaars in de geschiedenis
Harry Ward won afgelopen zondag de Players Championship 16 door Max Hopp te verslaan. De Engelsman behoort met die prestatie tot de top 5 jongste spelers met een PDC-titel op hun naam.
Lees meer
Van Barneveld, Noppert en Van der Voort plaatsen zich voor Dutch Darts Masters
Raymond van Barneveld heeft zich gekwalificeerd voor de Dutch Darts Masters. De Nederlander was in de finaleronde met 6-2 te sterk voor Gabriel Clemens en maakt na zes jaar zijn rentree op het toernooi.
Lees meer
Smith, Durrant en Beaton naar Dutch Darts Masters
Het Britse kwalificatietoernooi voor de Dutch Darts Masters is gespeeld en daarbij hebben onder andere Michael Smith, Glen Durrant en Steve Beaton een startbewijs bemachtigd voor het EuroTour-toernooi in Zwolle.
Lees meer
Speelschema World Cup: Nederland als laatste
Na de loting is nu ook het speelschema voor de World Cup bekendgemaakt. De wedstrijd tussen Nederland en Spanje is de laatste van de eerste ronde.
Lees meer
Cijfers Premier League 2019: Van Gerwen tweemaal onderaan
De reguliere Premier League van dit jaar is voorbij. Michael van Gerwen, Rob Cross, James Wade en Daryl Gurney gaan op 23 mei bepalen wie zich de officiële kampioen mag noemen. Wij duiken de statistieken in.
Lees meer

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken