/ Nieuws

Price: 'Ik stop niet met mezelf zijn'

16-5-2019 13:33

Gerwyn Price hoopt tijdens de zestiende speelronde zijn bewogen Premier League een vervolg te geven. De Welshman was betrokken bij enkele opstootjes, maar zal altijd zichzelf blijven.

Ook vorige week was het raak voor Price. Na zijn partij tegen Daryl Gurney volgde er een hevige discussie op het podium. "Ik heb met Daryl gezeten en hij zijn excuses aangeboden voor zijn reactie. Die heb ik geaccepteerd", aldus Price tegen de PDC. "Dat ligt nu achter ons en ik focus me weer op de Premier League."

Voor Price wacht een spannende laatste speeldag in de Premier League. Hij moet winnen van Peter Wright en hopen op puntenverlies van Gurney en Mensur Suljovic. "Voor de start van de Premier League had ik direct getekend voor deze uitgangspositie, maar vijf of zes weken geleden zou ik teleurgesteld zijn als ik in deze positie zou komen."

"Als ik niet doorga, is het nog steeds een goed seizoen van me geweest in de Premier League, ook al heb ik te veel wedstrijden gelijkgespeeld", zegt Price. "Ik zal altijd mezelf zijn en mijn eigen wedstrijd spelen."

/ MEER NIEUWS

Stompé met Bosgenoegen kampioen van SuperLeague
Co Stompé kan weer een beker in zijn prijzenkast zetten. Hij won namelijk met zijn team Bosgenoegen de SuperLeague, de hoogste dartscompetitie in Nederland.
Lees meer
Dit zijn de jongste PDC-winnaars in de geschiedenis
Harry Ward won afgelopen zondag de Players Championship 16 door Max Hopp te verslaan. De Engelsman behoort met die prestatie tot de top 5 jongste spelers met een PDC-titel op hun naam.
Lees meer
Van Barneveld, Noppert en Van der Voort plaatsen zich voor Dutch Darts Masters
Raymond van Barneveld heeft zich gekwalificeerd voor de Dutch Darts Masters. De Nederlander was in de finaleronde met 6-2 te sterk voor Gabriel Clemens en maakt na zes jaar zijn rentree op het toernooi.
Lees meer
Smith, Durrant en Beaton naar Dutch Darts Masters
Het Britse kwalificatietoernooi voor de Dutch Darts Masters is gespeeld en daarbij hebben onder andere Michael Smith, Glen Durrant en Steve Beaton een startbewijs bemachtigd voor het EuroTour-toernooi in Zwolle.
Lees meer
Speelschema World Cup: Nederland als laatste
Na de loting is nu ook het speelschema voor de World Cup bekendgemaakt. De wedstrijd tussen Nederland en Spanje is de laatste van de eerste ronde.
Lees meer
Cijfers Premier League 2019: Van Gerwen tweemaal onderaan
De reguliere Premier League van dit jaar is voorbij. Michael van Gerwen, Rob Cross, James Wade en Daryl Gurney gaan op 23 mei bepalen wie zich de officiële kampioen mag noemen. Wij duiken de statistieken in.
Lees meer

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken