/ Nieuws

Price: 'Ik stop niet met mezelf zijn'

16-5-2019 13:33

Gerwyn Price hoopt tijdens de zestiende speelronde zijn bewogen Premier League een vervolg te geven. De Welshman was betrokken bij enkele opstootjes, maar zal altijd zichzelf blijven.

Ook vorige week was het raak voor Price. Na zijn partij tegen Daryl Gurney volgde er een hevige discussie op het podium. "Ik heb met Daryl gezeten en hij zijn excuses aangeboden voor zijn reactie. Die heb ik geaccepteerd", aldus Price tegen de PDC. "Dat ligt nu achter ons en ik focus me weer op de Premier League."

Voor Price wacht een spannende laatste speeldag in de Premier League. Hij moet winnen van Peter Wright en hopen op puntenverlies van Gurney en Mensur Suljovic. "Voor de start van de Premier League had ik direct getekend voor deze uitgangspositie, maar vijf of zes weken geleden zou ik teleurgesteld zijn als ik in deze positie zou komen."

"Als ik niet doorga, is het nog steeds een goed seizoen van me geweest in de Premier League, ook al heb ik te veel wedstrijden gelijkgespeeld", zegt Price. "Ik zal altijd mezelf zijn en mijn eigen wedstrijd spelen."

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken