/ Nieuws

Stompé met Bosgenoegen kampioen van SuperLeague

20-5-2019 16:14

Co Stompé kan weer een beker in zijn prijzenkast zetten. Hij won namelijk met zijn team Bosgenoegen de SuperLeague, de hoogste dartscompetitie in Nederland.

Bosgenoegen heeft met nog één wedstrijd te spelen een voorsprong die niet meer te overbruggen is voor nummer 2 Oranje Bar 1, waar onder andere Jermaine Wattimena speelt. Bosgenoegen heeft drie punten meer en na een 10-0 zege afgelopen weekend is het puntensaldo +70. Oranje Bar 1 noteert een puntensaldo van +48.

SuperLeague
De SuperLeague herbergt meer bekende namen. Zo spelen bij Bosgenoegen ook Justin van Tergouw en Martijn Kleermaker. Bij Team Winsum Sneek, het team dat op plek 3 gaat eindigen, gooien Danny Noppert en Jan Dekker. De nummer 4 van de competitie, Twenty Six Urk, hebben Ron Meulenkamp en Geert Nentjes in de gelederen. Verder doen ook Jeffrey de Zwaan, Berry van Peer en Benito van de Pas mee in de SuperLeague.

/ MEER NIEUWS

Van Gerwen wordt voor tweede keer vader
Michael van Gerwen wordt voor de tweede keer vader. De nummer 1 van de wereld laat op Twitter weten 'nieuwe voetjes' te verwachten in 2020. Van Gerwen is op dit moment vader van een dochtertje, Zoë. Zij werd in 2016 geboren.
Lees meer
McDonald doet parachutesprong ter nagedachtenis aan Market Garden
John McDonald gaat de 75e verjaardag van operation Market Garden eren. De 59-jarige Master of Ceremonies springt vrijdag 20 september zoals ze dat tijdens die operatie ook deden.
Lees meer
Anderson: 'Het zou me niets verbazen als Taylor terugkeert'
Phil Taylor hintte de laatste tijd twee keer op een terugkeer in het professionele dartscircuit. Zo gaf hij als een reden dat hij de duels met Michael van Gerwen en Gary Anderson miste. De Schot reageert op de mogelijke comeback van de 16-voudig wereldkampioen.
Lees meer
Van Gerwen begint jacht op eerste Champions League tegen Wade
Michael van Gerwen begint de jacht op zijn eerste Champions League of Darts tegen James Wade. De Nederlander zit verder in een groep met Michael Smith en Gary Anderson.
Lees meer
Price naar plek 3 op European Tour Order of Merit, Van Gerwen blijft ruim aan kop
Gerwyn Price heeft een grote stap gezet op de European Tour Order of Merit. De speler uit Wales klom dankzij zijn eindzege op de International Darts Open naar de derde plek.
Lees meer
Price prolongeert titel in Riesa na zinderende finale
Gerwyn Price heeft met succes zijn titel op de International Darts Open verdedigd. De Welshman was na een spannende finale te sterk voor Rob Cross en won met 8-6.
Lees meer

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken