/ Nieuws

Stompé met Bosgenoegen kampioen van SuperLeague

20-5-2019 16:14

Co Stompé kan weer een beker in zijn prijzenkast zetten. Hij won namelijk met zijn team Bosgenoegen de SuperLeague, de hoogste dartscompetitie in Nederland.

Bosgenoegen heeft met nog één wedstrijd te spelen een voorsprong die niet meer te overbruggen is voor nummer 2 Oranje Bar 1, waar onder andere Jermaine Wattimena speelt. Bosgenoegen heeft drie punten meer en na een 10-0 zege afgelopen weekend is het puntensaldo +70. Oranje Bar 1 noteert een puntensaldo van +48.

SuperLeague
De SuperLeague herbergt meer bekende namen. Zo spelen bij Bosgenoegen ook Justin van Tergouw en Martijn Kleermaker. Bij Team Winsum Sneek, het team dat op plek 3 gaat eindigen, gooien Danny Noppert en Jan Dekker. De nummer 4 van de competitie, Twenty Six Urk, hebben Ron Meulenkamp en Geert Nentjes in de gelederen. Verder doen ook Jeffrey de Zwaan, Berry van Peer en Benito van de Pas mee in de SuperLeague.

/ MEER NIEUWS

Dan Dawson probeert Nederlands eten: 'Dit is walgelijk!'
Jacques Nieuwlaat en de Engelse commentator Dan Dawson gingen december vorig jaar een weddenschap met elkaar aan. Ze voorspelden de eerste en tweede ronde van het WK, en de verliezer trakteerde de winnaar op pakket met lokale producten.
Lees meer
Butler hoopt met US Darts Masters op eerste tv-optreden sinds hartaanval
Larry Butler gaat een poging wagen om deel te mogen nemen aan de US Darst Masters. De Amerikaan heeft zich ingeschreven voor het kwalificatietoernooi van het World Series-evenement.
Lees meer
Hankey zet in op terugkeer naar de top: 'Ik ben een van de besten die er is'
Ted Hankey heeft zijn amibiteuze plannen voor de toekomst gedeeld. De 51-jarige darter hoopt binnenkort weer aan de top van het dartscircuit te staan. "Ik weet dat ik nog steeds een van de besten ben die er is."
Lees meer
De Sousa finisht 39 zoals je nog nooit gezien hebt! (video)
Jose de Sousa had in de vierde leg van zijn partij tegen Daryl Gurney op de Danish Darts Open 39 over. De Portugees maakte een rekenfout.
Lees meer
Van Barneveld definitief niet naar World Matchplay
Raymond van Barneveld zal niet deelnemen aan de World Matchplay. De Nederlander heeft te weinig ponden binnengesleept om aanspraak te mogen maken op een startbewijs.
Lees meer
Nederlanders succesvol in Engeland, 15-jarige Engelse wint vier titels
Wesley Harms en Richard Veenstra zijn dit weekend met titels teruggekeerd vanuit Engeland. De twee wonnen samen het koppeltoernooi 'England Pairs', terwijl Harms met de England National Singles ook een individuele prijs pakte.
Lees meer

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken