/ Nieuws

Van Velzen en D’hondt winnen The Hague Disability Darts Invitational 2019

26-5-2019 11:07

Vincent D’hondt en Michelovic van Velzen hebben de tweede editie van de Vegro The Hague Disability Darts Invitational 2019 in de Lourdeskerk te Scheveningen gewonnen. De Belg wist het zittoernooi op zijn naam te schrijven, terwijl de Nederlander het staantoernooi won.

Het toernooi was anders dan de vorige editie. Het toernooi werd opgesplitst in een toernooi voor staande en een toernooi voor zittende spelers. Dit heeft te maken met verschil in moeilijkheidsgraad; staande spelers gooien stabieler dan zittende spelers. 

Zittoernooi
In de finale van het zittoernooi stonden dezelfde spelers als vorig jaar. De Belgen Vincent d’Hondt en Serge van Belle streden om de eindzege en opnieuw wist D'hondt te winnen. Hij was met 5-2 te sterk.

Staantoernooi
In de finale van de staande darters moest de Belg Bernard Martens het opnemen tegen de Nederlander Michelovic van Velzen. Onze landgenoot bleek in de eindstrijd te sterk voor zijn tegenstander en pakte de titel door een 5-3-zege.

/ MEER NIEUWS

Van Gerwen wordt voor tweede keer vader
Michael van Gerwen wordt voor de tweede keer vader. De nummer 1 van de wereld laat op Twitter weten 'nieuwe voetjes' te verwachten in 2020. Van Gerwen is op dit moment vader van een dochtertje, Zoë. Zij werd in 2016 geboren.
Lees meer
McDonald doet parachutesprong ter nagedachtenis aan Market Garden
John McDonald gaat de 75e verjaardag van operation Market Garden eren. De 59-jarige Master of Ceremonies springt vrijdag 20 september zoals ze dat tijdens die operatie ook deden.
Lees meer
Anderson: 'Het zou me niets verbazen als Taylor terugkeert'
Phil Taylor hintte de laatste tijd twee keer op een terugkeer in het professionele dartscircuit. Zo gaf hij als een reden dat hij de duels met Michael van Gerwen en Gary Anderson miste. De Schot reageert op de mogelijke comeback van de 16-voudig wereldkampioen.
Lees meer
Van Gerwen begint jacht op eerste Champions League tegen Wade
Michael van Gerwen begint de jacht op zijn eerste Champions League of Darts tegen James Wade. De Nederlander zit verder in een groep met Michael Smith en Gary Anderson.
Lees meer
Price naar plek 3 op European Tour Order of Merit, Van Gerwen blijft ruim aan kop
Gerwyn Price heeft een grote stap gezet op de European Tour Order of Merit. De speler uit Wales klom dankzij zijn eindzege op de International Darts Open naar de derde plek.
Lees meer
Price prolongeert titel in Riesa na zinderende finale
Gerwyn Price heeft met succes zijn titel op de International Darts Open verdedigd. De Welshman was na een spannende finale te sterk voor Rob Cross en won met 8-6.
Lees meer

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken