/ Nieuws

Cullen ziet steeds vaker 'valsspelers': 'Het is echt triest'

29-5-2019 13:15

Joe Cullen ziet dat er steeds vaker trucs worden uitgehaald om tegenstanders uit hun concentratie te halen. De Engelsman baalt van die ontwikkeling. 
 
"Je kan het tactiek noemen, maar ik noem het valsspelen. Er gebeurt veel wat mensen niet zien", zegt Cullen. "Mensen zeggen dat ik moet aanpassen, dat het old-school is. Maar voor mij is dat hetzelfde als een tegenstander duwen wanneer hij een pijl wil gooien. Het is valsspelen. Ik vind dat echt enorm triest."
 
"Ze denken dat ze in je hoofd moeten kruipen, maar negen van de tien keer zijn de topspelers daartegen bestand. Ze staan daar voor een reden", zegt Cullen, die zelf nooit zulke trucs uit zal halen. "Als mijn spel goed is, dan is dat genoeg. Als dat niet is, dan niet."
 
Slachtoffer
Cullen werd enkele weken geleden zelf beschuldigd van valsspelen en dat raakte hem diep. "Niemand heeft me ooit een valsspeler genoemd. Ik noem geen namen en zeg ook niet wat er precies is gebeurd, maar je kan uit een reactie opmaken of iets waar is of niet."

/ MEER NIEUWS

Van Gerwen wordt voor tweede keer vader
Michael van Gerwen wordt voor de tweede keer vader. De nummer 1 van de wereld laat op Twitter weten 'nieuwe voetjes' te verwachten in 2020. Van Gerwen is op dit moment vader van een dochtertje, Zoë. Zij werd in 2016 geboren.
Lees meer
McDonald doet parachutesprong ter nagedachtenis aan Market Garden
John McDonald gaat de 75e verjaardag van operation Market Garden eren. De 59-jarige Master of Ceremonies springt vrijdag 20 september zoals ze dat tijdens die operatie ook deden.
Lees meer
Anderson: 'Het zou me niets verbazen als Taylor terugkeert'
Phil Taylor hintte de laatste tijd twee keer op een terugkeer in het professionele dartscircuit. Zo gaf hij als een reden dat hij de duels met Michael van Gerwen en Gary Anderson miste. De Schot reageert op de mogelijke comeback van de 16-voudig wereldkampioen.
Lees meer
Van Gerwen begint jacht op eerste Champions League tegen Wade
Michael van Gerwen begint de jacht op zijn eerste Champions League of Darts tegen James Wade. De Nederlander zit verder in een groep met Michael Smith en Gary Anderson.
Lees meer
Price naar plek 3 op European Tour Order of Merit, Van Gerwen blijft ruim aan kop
Gerwyn Price heeft een grote stap gezet op de European Tour Order of Merit. De speler uit Wales klom dankzij zijn eindzege op de International Darts Open naar de derde plek.
Lees meer
Price prolongeert titel in Riesa na zinderende finale
Gerwyn Price heeft met succes zijn titel op de International Darts Open verdedigd. De Welshman was na een spannende finale te sterk voor Rob Cross en won met 8-6.
Lees meer

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken