/ Nieuws

Van Gerwen stelt doelen voor 2019: 'Die twee wil ik winnen'

29-5-2019 16:17

Michael van Gerwen won dit jaar al The Masters en de Premier League, maar is nog lang niet klaar. De Brabander heeft zijn doelen voor het rest van het jaar gesteld en richt zich op met name twee toernooien.

"Ik wil de World Matchplay winnen, omdat ik daar slecht heb gepresteerd de laatste twee jaar", zegt Van Gerwen, die afgelopen jaar op dat toernooi in de eerste ronde werd uitgeschakeld door Jeffrey de Zwaan en een jaar eerder verloor in de kwartfinale van Phil Taylor met 16-6. "Daarnaast wil ik de Champions League of Darts winnen, want dat is de enige tv-titel die ik nog nooit heb gewonnen."

Uitdaging
"Ik weet hoe moeilijk het is om die toernooien te winnen", gaat de Brabander verder. "Zeker naast alle andere toernooien die ik ook wil winnen, daarom speel ik ook veel toernooien als de Players Championships. Maar ik ben klaar voor de uitdaging."

/ MEER NIEUWS

Van Gerwen wordt voor tweede keer vader
Michael van Gerwen wordt voor de tweede keer vader. De nummer 1 van de wereld laat op Twitter weten 'nieuwe voetjes' te verwachten in 2020. Van Gerwen is op dit moment vader van een dochtertje, Zoë. Zij werd in 2016 geboren.
Lees meer
McDonald doet parachutesprong ter nagedachtenis aan Market Garden
John McDonald gaat de 75e verjaardag van operation Market Garden eren. De 59-jarige Master of Ceremonies springt vrijdag 20 september zoals ze dat tijdens die operatie ook deden.
Lees meer
Anderson: 'Het zou me niets verbazen als Taylor terugkeert'
Phil Taylor hintte de laatste tijd twee keer op een terugkeer in het professionele dartscircuit. Zo gaf hij als een reden dat hij de duels met Michael van Gerwen en Gary Anderson miste. De Schot reageert op de mogelijke comeback van de 16-voudig wereldkampioen.
Lees meer
Van Gerwen begint jacht op eerste Champions League tegen Wade
Michael van Gerwen begint de jacht op zijn eerste Champions League of Darts tegen James Wade. De Nederlander zit verder in een groep met Michael Smith en Gary Anderson.
Lees meer
Price naar plek 3 op European Tour Order of Merit, Van Gerwen blijft ruim aan kop
Gerwyn Price heeft een grote stap gezet op de European Tour Order of Merit. De speler uit Wales klom dankzij zijn eindzege op de International Darts Open naar de derde plek.
Lees meer
Price prolongeert titel in Riesa na zinderende finale
Gerwyn Price heeft met succes zijn titel op de International Darts Open verdedigd. De Welshman was na een spannende finale te sterk voor Rob Cross en won met 8-6.
Lees meer

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken