/ Nieuws

World Cup laatste kunstje voor Magnus Caris

03-6-2019 19:35

Magnus Caris zal tijdens de World Cup of Darts voor het laatst te zien zijn als professioneel darter. De Zweed bergt na het toernooi zijn pijlen op.

Caris loopt al een hele poos mee in de dartwereld. Hij begon in 1983 in Stockholm en ging op een serieuzer niveau gooien vanaf 1987. In 1988 speelde hij zijn eerste WK. In 1994 haalde hij de halve finale van het WK en trof daar Bobby George, die speelde met een gebroken rug. Desondanks wist George die wedstrijd wel te winnen. Hij deed ook vijf keer mee aan het PDC WK, maar verloor steeds in de eerste ronde.

World Cup
Tijdens de World Cup wordt de afzwaaiende Caris in team Zweden bijgestaan door Dennis Nilsson. In de eerste ronde treffen zij Brazilië.

/ MEER NIEUWS

Van Gerwen wordt voor tweede keer vader
Michael van Gerwen wordt voor de tweede keer vader. De nummer 1 van de wereld laat op Twitter weten 'nieuwe voetjes' te verwachten in 2020. Van Gerwen is op dit moment vader van een dochtertje, Zoë. Zij werd in 2016 geboren.
Lees meer
McDonald doet parachutesprong ter nagedachtenis aan Market Garden
John McDonald gaat de 75e verjaardag van operation Market Garden eren. De 59-jarige Master of Ceremonies springt vrijdag 20 september zoals ze dat tijdens die operatie ook deden.
Lees meer
Anderson: 'Het zou me niets verbazen als Taylor terugkeert'
Phil Taylor hintte de laatste tijd twee keer op een terugkeer in het professionele dartscircuit. Zo gaf hij als een reden dat hij de duels met Michael van Gerwen en Gary Anderson miste. De Schot reageert op de mogelijke comeback van de 16-voudig wereldkampioen.
Lees meer
Van Gerwen begint jacht op eerste Champions League tegen Wade
Michael van Gerwen begint de jacht op zijn eerste Champions League of Darts tegen James Wade. De Nederlander zit verder in een groep met Michael Smith en Gary Anderson.
Lees meer
Price naar plek 3 op European Tour Order of Merit, Van Gerwen blijft ruim aan kop
Gerwyn Price heeft een grote stap gezet op de European Tour Order of Merit. De speler uit Wales klom dankzij zijn eindzege op de International Darts Open naar de derde plek.
Lees meer
Price prolongeert titel in Riesa na zinderende finale
Gerwyn Price heeft met succes zijn titel op de International Darts Open verdedigd. De Welshman was na een spannende finale te sterk voor Rob Cross en won met 8-6.
Lees meer

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken