/ Nieuws

Extra spanning voor Van Gerwen vanwege weddenschap over Nederlands voetbalelftal

06-6-2019 16:24

Niet alleen de World Cup of Darts is donderdagavond interessant voor Michael van Gerwen. Hij zal, vanwege een weddenschap met de Engelse voetballer Kieran Trippier, ook met extra aandacht kijken naar het Nederlands voetbalelftal. 

Oranje neemt het namelijk in de Nations League op tegen het nationale elftal van Engeland. Halverwege december troffen Van Gerwen en Trippier elkaar tijdens het WK Darts in Alexandra Palace en daar sloten ze een weddenschap over die voetbalwedstrijd af.

Etentje
Bij een zege van Oranje op Engeland nodigt Trippier Van Gerwen uit voor een etentje op zijn kosten. Gebeurt het tegenovergestelde, dan is Van Gerwen de pineut.

"Ik had net mijn partij gewonnen en ik had natuurlijk een beetje bravoure in me. En Nederland deed het wel aardig, dus ik dacht: 'Nou zal ik 'm eens hebben'. Dus ik zei tegen hem: 'Wat wil je erop zetten?'", zei Van Gerwen over die weddenschap. "Toen moest hij met de billen bloot!"

1 Van Gerwen over weddenschap: 'Nou zal ik hem eens hebben!'

/ MEER NIEUWS

Van Gerwen wordt voor tweede keer vader
Michael van Gerwen wordt voor de tweede keer vader. De nummer 1 van de wereld laat op Twitter weten 'nieuwe voetjes' te verwachten in 2020. Van Gerwen is op dit moment vader van een dochtertje, Zoë. Zij werd in 2016 geboren.
Lees meer
McDonald doet parachutesprong ter nagedachtenis aan Market Garden
John McDonald gaat de 75e verjaardag van operation Market Garden eren. De 59-jarige Master of Ceremonies springt vrijdag 20 september zoals ze dat tijdens die operatie ook deden.
Lees meer
Anderson: 'Het zou me niets verbazen als Taylor terugkeert'
Phil Taylor hintte de laatste tijd twee keer op een terugkeer in het professionele dartscircuit. Zo gaf hij als een reden dat hij de duels met Michael van Gerwen en Gary Anderson miste. De Schot reageert op de mogelijke comeback van de 16-voudig wereldkampioen.
Lees meer
Van Gerwen begint jacht op eerste Champions League tegen Wade
Michael van Gerwen begint de jacht op zijn eerste Champions League of Darts tegen James Wade. De Nederlander zit verder in een groep met Michael Smith en Gary Anderson.
Lees meer
Price naar plek 3 op European Tour Order of Merit, Van Gerwen blijft ruim aan kop
Gerwyn Price heeft een grote stap gezet op de European Tour Order of Merit. De speler uit Wales klom dankzij zijn eindzege op de International Darts Open naar de derde plek.
Lees meer
Price prolongeert titel in Riesa na zinderende finale
Gerwyn Price heeft met succes zijn titel op de International Darts Open verdedigd. De Welshman was na een spannende finale te sterk voor Rob Cross en won met 8-6.
Lees meer

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken