/ Nieuws

Lim: 'De score had nog anders kunnen zijn'

07-6-2019 12:03

Paul en Harith Lim verasten met Singapore Gerwyn Price en Jonny Clayton van Wales. De einduitslag was 5-3, maar had volgens Harith nog anders kunnen uitvallen.

"Ik was best boos, omdat ik veel belangrijke dubbels miste. Als ik die dubbels had geraakt, had het een heel andere score geworden", zegt Harith Lim. "Ik voelde me goed, maar het ging allemaal net niet." Toch was Harith verantwoordelijk voor de laatste dubbel van de wedstrijd. "Ik zei tegen mezelf: 'Hij moet erin!'.

Paul
Zijn partner Paul Lim bevestigt het verhaal. "Het was een goede wedstrijd, maar we hadden nog beter kunnen spelen. We hebben verschillende gemiste pijlen op de dubbel, aan beide kanten overigens. Maar er waren een paar legs waar we kansen hadden."

Singapore neemt het komende zaterdag op tegen Japan. Seigo Asada en Hakuri Muramatsu versloegen Gibraltar in de eerste ronde.

1 VIDEO

/ MEER NIEUWS

Dan Dawson probeert Nederlands eten: 'Dit is walgelijk!'
Jacques Nieuwlaat en de Engelse commentator Dan Dawson gingen december vorig jaar een weddenschap met elkaar aan. Ze voorspelden de eerste en tweede ronde van het WK, en de verliezer trakteerde de winnaar op pakket met lokale producten.
Lees meer
Butler hoopt met US Darts Masters op eerste tv-optreden sinds hartaanval
Larry Butler gaat een poging wagen om deel te mogen nemen aan de US Darst Masters. De Amerikaan heeft zich ingeschreven voor het kwalificatietoernooi van het World Series-evenement.
Lees meer
Hankey zet in op terugkeer naar de top: 'Ik ben een van de besten die er is'
Ted Hankey heeft zijn amibiteuze plannen voor de toekomst gedeeld. De 51-jarige darter hoopt binnenkort weer aan de top van het dartscircuit te staan. "Ik weet dat ik nog steeds een van de besten ben die er is."
Lees meer
De Sousa finisht 39 zoals je nog nooit gezien hebt! (video)
Jose de Sousa had in de vierde leg van zijn partij tegen Daryl Gurney op de Danish Darts Open 39 over. De Portugees maakte een rekenfout.
Lees meer
Van Barneveld definitief niet naar World Matchplay
Raymond van Barneveld zal niet deelnemen aan de World Matchplay. De Nederlander heeft te weinig ponden binnengesleept om aanspraak te mogen maken op een startbewijs.
Lees meer
Nederlanders succesvol in Engeland, 15-jarige Engelse wint vier titels
Wesley Harms en Richard Veenstra zijn dit weekend met titels teruggekeerd vanuit Engeland. De twee wonnen samen het koppeltoernooi 'England Pairs', terwijl Harms met de England National Singles ook een individuele prijs pakte.
Lees meer

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken