/ Nieuws

Lim: 'De score had nog anders kunnen zijn'

07-6-2019 12:03

Paul en Harith Lim verasten met Singapore Gerwyn Price en Jonny Clayton van Wales. De einduitslag was 5-3, maar had volgens Harith nog anders kunnen uitvallen.

"Ik was best boos, omdat ik veel belangrijke dubbels miste. Als ik die dubbels had geraakt, had het een heel andere score geworden", zegt Harith Lim. "Ik voelde me goed, maar het ging allemaal net niet." Toch was Harith verantwoordelijk voor de laatste dubbel van de wedstrijd. "Ik zei tegen mezelf: 'Hij moet erin!'.

Paul
Zijn partner Paul Lim bevestigt het verhaal. "Het was een goede wedstrijd, maar we hadden nog beter kunnen spelen. We hebben verschillende gemiste pijlen op de dubbel, aan beide kanten overigens. Maar er waren een paar legs waar we kansen hadden."

Singapore neemt het komende zaterdag op tegen Japan. Seigo Asada en Hakuri Muramatsu versloegen Gibraltar in de eerste ronde.

1 VIDEO

/ MEER NIEUWS

Van Gerwen wordt voor tweede keer vader
Michael van Gerwen wordt voor de tweede keer vader. De nummer 1 van de wereld laat op Twitter weten 'nieuwe voetjes' te verwachten in 2020. Van Gerwen is op dit moment vader van een dochtertje, Zoë. Zij werd in 2016 geboren.
Lees meer
McDonald doet parachutesprong ter nagedachtenis aan Market Garden
John McDonald gaat de 75e verjaardag van operation Market Garden eren. De 59-jarige Master of Ceremonies springt vrijdag 20 september zoals ze dat tijdens die operatie ook deden.
Lees meer
Anderson: 'Het zou me niets verbazen als Taylor terugkeert'
Phil Taylor hintte de laatste tijd twee keer op een terugkeer in het professionele dartscircuit. Zo gaf hij als een reden dat hij de duels met Michael van Gerwen en Gary Anderson miste. De Schot reageert op de mogelijke comeback van de 16-voudig wereldkampioen.
Lees meer
Van Gerwen begint jacht op eerste Champions League tegen Wade
Michael van Gerwen begint de jacht op zijn eerste Champions League of Darts tegen James Wade. De Nederlander zit verder in een groep met Michael Smith en Gary Anderson.
Lees meer
Price naar plek 3 op European Tour Order of Merit, Van Gerwen blijft ruim aan kop
Gerwyn Price heeft een grote stap gezet op de European Tour Order of Merit. De speler uit Wales klom dankzij zijn eindzege op de International Darts Open naar de derde plek.
Lees meer
Price prolongeert titel in Riesa na zinderende finale
Gerwyn Price heeft met succes zijn titel op de International Darts Open verdedigd. De Welshman was na een spannende finale te sterk voor Rob Cross en won met 8-6.
Lees meer

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken