/ Nieuws

Van Barneveld krijgt extra uitnodigingen voor World Series

13-6-2019 10:38

Raymond van Barneveld heeft drie extra uitnodigingen ontvangen voor de World Series of Darts. De afzwaaiende Nederlander komt naast de German Darts Masters ook in actie tijdens de Brisbane Darts Masters, Melbourne Darts Masters en NZ Darts Masters.

Naast Van Barneveld heeft ook James Wade goed nieuws gekregen. Ook hij zal tijdens de drie toernooien down under in actie komen. De overige zes PDC-genodigden waren eerder al bekendgemaakt. Dat zijn Michael van Gerwen, Rob Cross, Gary Anderson, Daryl Gurney, Peter Wright en Simon Whitlock.

Plaatselijke spelers
Tijdens de World Series of Darts nemen acht PDC-genodigden het op tegen acht plaatselijke spelers. Ook enkelen van die plaatselijke spelers zijn al bekend. Kyle Anderson en Corey Cadby gaan alle drie de toernooien af. Damon Heta gaat naar Brisbane en Melbourne en Haupai Puha en Cody Harris, het duo van Nieuw-Zeeland tijdens de World Cup of Darts, spelen de Nieuw-Zeeland Darts Masters.

Klik HIER voor de speeldata van deze toernooien.

/ MEER NIEUWS

Dan Dawson probeert Nederlands eten: 'Dit is walgelijk!'
Jacques Nieuwlaat en de Engelse commentator Dan Dawson gingen december vorig jaar een weddenschap met elkaar aan. Ze voorspelden de eerste en tweede ronde van het WK, en de verliezer trakteerde de winnaar op pakket met lokale producten.
Lees meer
Butler hoopt met US Darts Masters op eerste tv-optreden sinds hartaanval
Larry Butler gaat een poging wagen om deel te mogen nemen aan de US Darst Masters. De Amerikaan heeft zich ingeschreven voor het kwalificatietoernooi van het World Series-evenement.
Lees meer
Hankey zet in op terugkeer naar de top: 'Ik ben een van de besten die er is'
Ted Hankey heeft zijn amibiteuze plannen voor de toekomst gedeeld. De 51-jarige darter hoopt binnenkort weer aan de top van het dartscircuit te staan. "Ik weet dat ik nog steeds een van de besten ben die er is."
Lees meer
De Sousa finisht 39 zoals je nog nooit gezien hebt! (video)
Jose de Sousa had in de vierde leg van zijn partij tegen Daryl Gurney op de Danish Darts Open 39 over. De Portugees maakte een rekenfout.
Lees meer
Van Barneveld definitief niet naar World Matchplay
Raymond van Barneveld zal niet deelnemen aan de World Matchplay. De Nederlander heeft te weinig ponden binnengesleept om aanspraak te mogen maken op een startbewijs.
Lees meer
Nederlanders succesvol in Engeland, 15-jarige Engelse wint vier titels
Wesley Harms en Richard Veenstra zijn dit weekend met titels teruggekeerd vanuit Engeland. De twee wonnen samen het koppeltoernooi 'England Pairs', terwijl Harms met de England National Singles ook een individuele prijs pakte.
Lees meer

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken