/ Nieuws

Van Barneveld krijgt extra uitnodigingen voor World Series

13-6-2019 10:38

Raymond van Barneveld heeft drie extra uitnodigingen ontvangen voor de World Series of Darts. De afzwaaiende Nederlander komt naast de German Darts Masters ook in actie tijdens de Brisbane Darts Masters, Melbourne Darts Masters en NZ Darts Masters.

Naast Van Barneveld heeft ook James Wade goed nieuws gekregen. Ook hij zal tijdens de drie toernooien down under in actie komen. De overige zes PDC-genodigden waren eerder al bekendgemaakt. Dat zijn Michael van Gerwen, Rob Cross, Gary Anderson, Daryl Gurney, Peter Wright en Simon Whitlock.

Plaatselijke spelers
Tijdens de World Series of Darts nemen acht PDC-genodigden het op tegen acht plaatselijke spelers. Ook enkelen van die plaatselijke spelers zijn al bekend. Kyle Anderson en Corey Cadby gaan alle drie de toernooien af. Damon Heta gaat naar Brisbane en Melbourne en Haupai Puha en Cody Harris, het duo van Nieuw-Zeeland tijdens de World Cup of Darts, spelen de Nieuw-Zeeland Darts Masters.

Klik HIER voor de speeldata van deze toernooien.

/ MEER NIEUWS

Van Gerwen wordt voor tweede keer vader
Michael van Gerwen wordt voor de tweede keer vader. De nummer 1 van de wereld laat op Twitter weten 'nieuwe voetjes' te verwachten in 2020. Van Gerwen is op dit moment vader van een dochtertje, Zoë. Zij werd in 2016 geboren.
Lees meer
McDonald doet parachutesprong ter nagedachtenis aan Market Garden
John McDonald gaat de 75e verjaardag van operation Market Garden eren. De 59-jarige Master of Ceremonies springt vrijdag 20 september zoals ze dat tijdens die operatie ook deden.
Lees meer
Anderson: 'Het zou me niets verbazen als Taylor terugkeert'
Phil Taylor hintte de laatste tijd twee keer op een terugkeer in het professionele dartscircuit. Zo gaf hij als een reden dat hij de duels met Michael van Gerwen en Gary Anderson miste. De Schot reageert op de mogelijke comeback van de 16-voudig wereldkampioen.
Lees meer
Van Gerwen begint jacht op eerste Champions League tegen Wade
Michael van Gerwen begint de jacht op zijn eerste Champions League of Darts tegen James Wade. De Nederlander zit verder in een groep met Michael Smith en Gary Anderson.
Lees meer
Price naar plek 3 op European Tour Order of Merit, Van Gerwen blijft ruim aan kop
Gerwyn Price heeft een grote stap gezet op de European Tour Order of Merit. De speler uit Wales klom dankzij zijn eindzege op de International Darts Open naar de derde plek.
Lees meer
Price prolongeert titel in Riesa na zinderende finale
Gerwyn Price heeft met succes zijn titel op de International Darts Open verdedigd. De Welshman was na een spannende finale te sterk voor Rob Cross en won met 8-6.
Lees meer

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken