/ Nieuws

Hankey zet in op terugkeer naar de top: 'Ik ben een van de besten die er is'

18-6-2019 17:07

Ted Hankey heeft zijn amibiteuze plannen voor de toekomst gedeeld. De 51-jarige darter hoopt binnenkort weer aan de top van het dartscircuit te staan. "Ik weet dat ik nog steeds een van de besten ben die er is."

Hankey kende een moeilijke periode. Hij heeft tien jaar tegen diabetes en oogdrukproblemen gevochten. Daarnaast stierf zijn grootste fan, zijn vader. Het ging daarna bergafwaarts met de tweevoudig wereldkampioen.

Terugkeer
Inmiddels heeft Hankey zijn toestand weer op de rails. Hij heeft grip op zijn gezondheid en hij heeft het verlies van zijn grootste fan omgezet in motivatie om de verloren tijd in te halen, ter ere van zijn vader.

"Ik ben nu ongeveer zes jaar terug op het BDO-circuit en hoewel ik mijn best heb gedaan, heb ik niet de beste instelling gehad om iedereen te laten zien hoe goed ik kan zijn", zegt Hankey tegen Winmau. "Terwijl mijn gezondheid en familiezaken een rol hebben gespeeld, wil ik nu terugkeren naar de top van de wereld, want ik weet nog steeds dat ik een van de allerbeste ben die er is."

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken