/ Nieuws

Butler hoopt met US Darts Masters op eerste tv-optreden sinds hartaanval

19-6-2019 16:13

Larry Butler gaat een poging wagen om deel te mogen nemen aan de US Darst Masters. De Amerikaan heeft zich ingeschreven voor het kwalificatietoernooi van het World Series-evenement.

Mocht Butler kwalificatie voor de US Darts Masters afdwingen, wordt dat het eerste tv-optreden van hem sinds zijn hartaanval. 'The Bald Eagle' was begin juni vorig jaar op weg naar huis na de World Cup of Darts toen hij in het vliegtuig onwel werd. Hij werd opgenomen in het ziekenhuis en moest daar een tijdje blijven.

Kwalificatie
Twee maanden later stond Butler weer aan het dartsbord in de North American Tour, maar hij speelde geen wedstrijd meer op tv. Daar hoopt hij na de kwalificatietoernooien van de US Darts Masters, waar acht startbewijzen klaarliggen, verandering in te brengen. Ook namen als John Part, Darin Young, Dawson Murschell en Chuck Puleo hopen te mogen deelnemen.

De kwalificatietoernooien worden op 2 en 3 juli gespeeld. De US Darts Masters wordt op 4 en 5 juli afgewerkt en is te zien bij RTL 7.

/ MEER NIEUWS

Van Gerwen wordt voor tweede keer vader
Michael van Gerwen wordt voor de tweede keer vader. De nummer 1 van de wereld laat op Twitter weten 'nieuwe voetjes' te verwachten in 2020. Van Gerwen is op dit moment vader van een dochtertje, Zoë. Zij werd in 2016 geboren.
Lees meer
McDonald doet parachutesprong ter nagedachtenis aan Market Garden
John McDonald gaat de 75e verjaardag van operation Market Garden eren. De 59-jarige Master of Ceremonies springt vrijdag 20 september zoals ze dat tijdens die operatie ook deden.
Lees meer
Anderson: 'Het zou me niets verbazen als Taylor terugkeert'
Phil Taylor hintte de laatste tijd twee keer op een terugkeer in het professionele dartscircuit. Zo gaf hij als een reden dat hij de duels met Michael van Gerwen en Gary Anderson miste. De Schot reageert op de mogelijke comeback van de 16-voudig wereldkampioen.
Lees meer
Van Gerwen begint jacht op eerste Champions League tegen Wade
Michael van Gerwen begint de jacht op zijn eerste Champions League of Darts tegen James Wade. De Nederlander zit verder in een groep met Michael Smith en Gary Anderson.
Lees meer
Price naar plek 3 op European Tour Order of Merit, Van Gerwen blijft ruim aan kop
Gerwyn Price heeft een grote stap gezet op de European Tour Order of Merit. De speler uit Wales klom dankzij zijn eindzege op de International Darts Open naar de derde plek.
Lees meer
Price prolongeert titel in Riesa na zinderende finale
Gerwyn Price heeft met succes zijn titel op de International Darts Open verdedigd. De Welshman was na een spannende finale te sterk voor Rob Cross en won met 8-6.
Lees meer

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken