/ Nieuws

Hankey droomt van derde Lakeside-titel: 'Ik weet dat ik het kan'

21-6-2019 11:22

Ted Hankey maakte deze week bekend vol voor een terugkeer naar de top te gaan. Na jaren van problemen kan de tweevoudig wereldkampioen zich weer volledig focussen op het darten.

"Het gaat goed nu. Ik doe een aantal dingen compleet anders dan vroeger. Mijn eetpatroon en mijn drankgebruik is anders. En ik train iedere middag en avond", zegt Hankey tegenover de camera van Live Darts.

"In de afgelopen twaalf maanden heb ik veel problemen gehad. Met name het overlijden van mijn vader", gaat 'The Count verder, die ook gezondheids- en financiële problemen kende. "Ik was in gevecht met mijzelf. Nu voel ik mij goed en ik doe wat ik zou moeten doen."

Terugkeer
"Over een maand start ik met de Luxemburg Open en daarna kijk ik welke toernooien in nog ga spelen dit jaar. Misschien kan ik me plaatsen voor de World Masters of voor Lakeside", zegt hij. "En ga ik volgend jaar het hele circuit af en bouw het van daaruit verder op."

Hankey is ervan overtuigd dat hij het niveau aankan en droomt zelfs van een derde wereldtitel. "Ik speel goed en het kan nog beter. Ik speel nu in een tijd met een andere generatie darters. Hopelijk kan mijn ervaring ver komen", zegt hij. "Ik zeg geen 'ja' en geen 'nee', maar ik weet dat ik een derde wereldtitel kan winnen."

 

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken