/ Nieuws

Drie Nederlanders dwingen deelname aan Czech Darts Open af

21-6-2019 19:45

Jermaine Wattimena, Danny Noppert en Ron Meulenkamp hebben zich geplaatst voor de Czech Darts Open. De drie Nederlanders wisten hun startbewijs te bemachtigen tijdens het Europese kwalificatietoernooi voor het EuroTour-toernooi.

Wattimena trof Gabriel Clemens in de finaleronde en versloeg de Duitser met 6-3. Noppert speelde tegen de Belg Ronny Huybrechts in de laatste ronde en Meulenkamp hield Vincent van der Voort van kwalificatie af. Jeffrey de Zwaan verloor evenals Van der Voort in het zicht van de haven. Rowby-John Rodriguez was in de finaleronde met 6-3 te sterk voor het talent.

Overige qualifiers
Naast de drie Nederlanders en de Oostenrijker hebben ook Krzysztof Ratajski en Madars Razma, die een negendarter gooide, zich geplaatst voor de Czech Darts Open. Het Britse kwalificatietoernooi werd gewonnen door onder andere Glen Durrant, William O'Connor Robert Thornton en John Henderson.

UITSLAGEN FINALERONDE
Krzysztof Ratajski 6-2 Martin Schindler
Jermaine Wattimena 6-3 Gabriel Clemens
Rowby-John Rodriguez 6-3 Jeffrey de Zwaan
Madars Razma 6-2 Cristo Reyes
Danny Noppert 6-2 Ronny Huybrechts
Ron Meulenkamp 6-2 Vincent van der Voort

/ MEER NIEUWS

'Van Gerwen wil deze extra graag winnen'
De vierde editie van de Champions League of Darts wordt zaterdag 19 en zondag 20 oktober gespeeld. De beste acht spelers van de wereld worden verdeeld over twee groepen en strijden voor de winst.
Lees meer
Dochter Van Gerwen maakt geslacht tweede kindje bekend
Michael van Gerwen maakte een maand geleden bekend voor de tweede keer vader te worden. Via Twitter laat Zoë, het dochtertje van de nummer 1 van de wereld, weten welk geslacht het kindje zal krijgen!
Lees meer
Toernooicenter Paddy Power Champions League of Darts 2019
Alle informatie over de wedstrijden, het schema, de spelers en de uitzendingen is hier gemakkelijk te vinden
Lees meer
BDO stuurt opvallende namen naar Grand Slam
De BDO vaardigt enkele opvallende namen af voor de Grand Slam of Darts. De Engelse bond heeft gekozen voor wereldkampioene Mikuru Suzuki, de nummer 1 bij de dames, Lisa Ashton en PDC'er Glen Durrant.
Lees meer
Van Barneveld tegen Aspinall op PCF, Meulenkamp treft Cross
Het laatste Players Championshiptoernooi is gespeeld en dus is bekend wie mag afreizen naar Minehead voor de Players Championship Finals. Ook weten we wie tegen wie zal spelen in de eerste ronde van het laatste grote toernooi voor het WK Darts.
Lees meer
Van Gerwen eindigt Players Championship Order of Merit als achttiende
Alle dertig Players Championships van dit jaar zijn gespeeld en dat betekent ook dat alle deelnemers aan de Players Championship Finals bekend zijn. Acht Nederlanders reizen af naar Minehead voor het laatste grote toernooi voor het WK Darts.
Lees meer

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken