/ Nieuws

Wattimena, De Zwaan en Van der Voort naar Austrian Darts Championship

21-6-2019 21:48

Jermaine Wattimena, Jeffrey de Zwaan en Vincent van der Voort gaan naar de Austrian Darts Championship. Zij wisten de finaleronde van het Europese kwalificatietoernooi te doorstaan en pakten zodoende een startbewijs voor het EuroTour-toernooi.

Wattimena plaatste zich eerder op de avond ook voor de Czech Darts Open en had in zijn tweede finaleronde van de dag geen moeite met Jose de Sousa. De Zwaan en Van der Voort gingen bij het vorige kwalificatietoernooi wel in de laatste ronde onderuit, maar verslikten zich niet nog een keer. De Zwaan won met 6-4 van Toni Alcinas, Van der Voort sloeg Cristo Reyes met 6-2.

Overige qualifiers
Rowby-John Rodriguez hield eerder op de avond De Zwaan van plaatsing voor de Czech Open Darts af en deed dat later op de avond bij een andere Nederlander. Danny Noppert kwam net tekort tegen de Oostenrijker. Ook Vincent van der Meer ging onderuit in de finaleronde. Hij verloor met 6-0 van Christian Bunse.

UITSLAGEN FINALERONDE
Dimitri Van den Bergh 6-5 Krzysztof Ratajski
Jermaine Wattimena 6-3 Jose De Sousa
Jeffrey de Zwaan 6-4 Toni Alcinas
Christian Bunse 6-0 Vincent van der Meer
Rowby-John Rodriguez 6-4 Danny Noppert
Vincent van der Voort 6-2 Cristo Reyes

/ MEER NIEUWS

'Van Gerwen wil deze extra graag winnen'
De vierde editie van de Champions League of Darts wordt zaterdag 19 en zondag 20 oktober gespeeld. De beste acht spelers van de wereld worden verdeeld over twee groepen en strijden voor de winst.
Lees meer
Dochter Van Gerwen maakt geslacht tweede kindje bekend
Michael van Gerwen maakte een maand geleden bekend voor de tweede keer vader te worden. Via Twitter laat Zoë, het dochtertje van de nummer 1 van de wereld, weten welk geslacht het kindje zal krijgen!
Lees meer
Toernooicenter Paddy Power Champions League of Darts 2019
Alle informatie over de wedstrijden, het schema, de spelers en de uitzendingen is hier gemakkelijk te vinden
Lees meer
BDO stuurt opvallende namen naar Grand Slam
De BDO vaardigt enkele opvallende namen af voor de Grand Slam of Darts. De Engelse bond heeft gekozen voor wereldkampioene Mikuru Suzuki, de nummer 1 bij de dames, Lisa Ashton en PDC'er Glen Durrant.
Lees meer
Van Barneveld tegen Aspinall op PCF, Meulenkamp treft Cross
Het laatste Players Championshiptoernooi is gespeeld en dus is bekend wie mag afreizen naar Minehead voor de Players Championship Finals. Ook weten we wie tegen wie zal spelen in de eerste ronde van het laatste grote toernooi voor het WK Darts.
Lees meer
Van Gerwen eindigt Players Championship Order of Merit als achttiende
Alle dertig Players Championships van dit jaar zijn gespeeld en dat betekent ook dat alle deelnemers aan de Players Championship Finals bekend zijn. Acht Nederlanders reizen af naar Minehead voor het laatste grote toernooi voor het WK Darts.
Lees meer

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken