/ Nieuws

Spannend weekend voor Van der Voort en Meulenkamp met oog op Matchplay

World Matchplay

24-6-2019 10:58

Het wordt een spannend weekend voor verschillende darters. Aankomend weekeinde wordt namelijk de Czech Darts Open gespeeld, het laatste toernooi voor de cut-off date voor de World Matchplay. Het zijn nog maar drie plaatsen over.

Ook voor twee Nederlanders wordt het spannend, al zitten zij beiden in een heel ander schuitje. Vincent van der Voort staat momenteel op een kwalificatieplaats voor de World Matchplay, maar heeft zich niet weten te plaatsen voor het EuroTour-toernooi in Tsjechië. Ron Meulenkamp staat net onder 'de streep', maar heeft wel de mogelijkheid om komend weekend ponden te verdienen.

Naast Van der Voort staan ook James Wilson en Kyle Anderson aan de goede kant van de streep, maar ook zij komen niet in actie tijdens de Czech Darts Open. Keegan Brown, William O'Connor, Steve West, Jamie Hughes staan evenals Meulenkamp net niet op een deelnameplaats, maar spelen dit weekend wèl.

Geplaatst
Omdat er nog drie plaatsen over zijn, zijn er 29 spelers al wel zeker van de World Matchplay. Onder hen zijn vier Nederlanders: Michael van Gerwen, Jeffrey de Zwaan, Jermaine Wattimena en Danny Noppert. Verder zullen we ook spelers als Adrian Lewis, Krzysztof Ratajski, Glen Durrant en Steve Beaton zien in Blackpool.

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken