/ Nieuws

Price ziet publiek veranderen: 'Hopelijk worden ze in toekomst beter voor me'

26-6-2019 13:39

Het leek wel een traditie: een fluitend publiek bij een opkomst van Gerwyn Price. De darter uit Wales komt echter op steeds meer plaatsen waar hij wordt toegejuicht en dat doet hem goed.

Zo werd hij tijdens een lokale demo toegejuicht en ook het publiek in Denemarken, tijdens de Danish Darts Open, was goed voor Price. "Ik kijk uit naar de komende toernooien. Hopelijk is het publiek dan beter voor me en krijg ik een eerlijke kans", zegt hij tegen Live Darts.

"Ik ben altijd dezelfde persoon geweest. Ik speel mijn eigen spel en dat zal nooit veranderen", gaat hij verder. "Ik ben geen slecht persoon, maar een fatsoenlijke speler die geld probeert te verdienen."

Boete
Het begon allemaal na de Grand Slam of Darts 2018. Price ruziede in de kwartfinale al wat met Simon Whitlock, maar in de finale ging het nog verder. De uitbundige speler juichte meerdere malen hard, waardoor tegenstander Gary Anderson geïrriteerd raakte. Het publiek koos de kant van de Schot.

Price kreeg vervolgens een recordboete, waar hij tegen in beroep is gegaan. Die zaak loopt nog, maar Price is volledig gefocust op zijn darts. "Ik denk daar niet over na. Alles ligt in de handen van mijn advocaat. Hij vertelt me niets over de vooruitgang, alleen de belangrijke dingen. Ik wacht de uitslag af."

1 Price en Anderson irriteren zich mateloos aan elkaar
2 Anderson geeft Price een duw

/ MEER NIEUWS

'Van Gerwen wil deze extra graag winnen'
De vierde editie van de Champions League of Darts wordt zaterdag 19 en zondag 20 oktober gespeeld. De beste acht spelers van de wereld worden verdeeld over twee groepen en strijden voor de winst.
Lees meer
Dochter Van Gerwen maakt geslacht tweede kindje bekend
Michael van Gerwen maakte een maand geleden bekend voor de tweede keer vader te worden. Via Twitter laat Zoë, het dochtertje van de nummer 1 van de wereld, weten welk geslacht het kindje zal krijgen!
Lees meer
Toernooicenter Paddy Power Champions League of Darts 2019
Alle informatie over de wedstrijden, het schema, de spelers en de uitzendingen is hier gemakkelijk te vinden
Lees meer
BDO stuurt opvallende namen naar Grand Slam
De BDO vaardigt enkele opvallende namen af voor de Grand Slam of Darts. De Engelse bond heeft gekozen voor wereldkampioene Mikuru Suzuki, de nummer 1 bij de dames, Lisa Ashton en PDC'er Glen Durrant.
Lees meer
Van Barneveld tegen Aspinall op PCF, Meulenkamp treft Cross
Het laatste Players Championshiptoernooi is gespeeld en dus is bekend wie mag afreizen naar Minehead voor de Players Championship Finals. Ook weten we wie tegen wie zal spelen in de eerste ronde van het laatste grote toernooi voor het WK Darts.
Lees meer
Van Gerwen eindigt Players Championship Order of Merit als achttiende
Alle dertig Players Championships van dit jaar zijn gespeeld en dat betekent ook dat alle deelnemers aan de Players Championship Finals bekend zijn. Acht Nederlanders reizen af naar Minehead voor het laatste grote toernooi voor het WK Darts.
Lees meer

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken