/ Nieuws

Price ziet publiek veranderen: 'Hopelijk worden ze in toekomst beter voor me'

26-6-2019 13:39

Het leek wel een traditie: een fluitend publiek bij een opkomst van Gerwyn Price. De darter uit Wales komt echter op steeds meer plaatsen waar hij wordt toegejuicht en dat doet hem goed.

Zo werd hij tijdens een lokale demo toegejuicht en ook het publiek in Denemarken, tijdens de Danish Darts Open, was goed voor Price. "Ik kijk uit naar de komende toernooien. Hopelijk is het publiek dan beter voor me en krijg ik een eerlijke kans", zegt hij tegen Live Darts.

"Ik ben altijd dezelfde persoon geweest. Ik speel mijn eigen spel en dat zal nooit veranderen", gaat hij verder. "Ik ben geen slecht persoon, maar een fatsoenlijke speler die geld probeert te verdienen."

Boete
Het begon allemaal na de Grand Slam of Darts 2018. Price ruziede in de kwartfinale al wat met Simon Whitlock, maar in de finale ging het nog verder. De uitbundige speler juichte meerdere malen hard, waardoor tegenstander Gary Anderson geïrriteerd raakte. Het publiek koos de kant van de Schot.

Price kreeg vervolgens een recordboete, waar hij tegen in beroep is gegaan. Die zaak loopt nog, maar Price is volledig gefocust op zijn darts. "Ik denk daar niet over na. Alles ligt in de handen van mijn advocaat. Hij vertelt me niets over de vooruitgang, alleen de belangrijke dingen. Ik wacht de uitslag af."

1 Price en Anderson irriteren zich mateloos aan elkaar
2 Anderson geeft Price een duw

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken