/ Nieuws

Van Barneveld kijkt uit naar afscheid Down Under: 'Het zal emotioneel worden'

27-6-2019 12:47

Raymond van Barneveld gaat in augustus voor de laatste keer als professioneel darter Down Under. Tijdens de World Series-events in Melbourne, Brisbane en Hamilton neemt hij afscheid van zijn fans uit Australië en Nieuw-Zeeland. "Het zal emotioneel worden."

"Ik hou van de fans daar en ik kan niet wachten om daar te presteren", zegt Van Barneveld tegen de PDC. "Maar ik kijk uit naar de opkomsten en hopelijk zet ik nog wat goede resultaten neer daar."

World Series
Van Barneveld geniet van de World Series. "Ze zijn geweldig, want we promoten de sport wereldwijd. Het geeft de fans in Australië, Nieuw-Zeeland, Amerika en Duitsland de kans hun favoriete spelers live in actie te zien. Dat is heel erg belangrijk."

De Brisbane Darts Masters (9 & 10 augustus), de Melbourne Darts Masters (16 & 17 augustus) en de NZ Darts Masters (23 & 24 augustus) zijn alle te zien bij RTL7. Ook de US Darts Masters (4 & 5 juli) en de German Darts Masters (12 & 13 juli) zijn te bekijken bij RTL7.

/ MEER NIEUWS

'Van Gerwen wil deze extra graag winnen'
De vierde editie van de Champions League of Darts wordt zaterdag 19 en zondag 20 oktober gespeeld. De beste acht spelers van de wereld worden verdeeld over twee groepen en strijden voor de winst.
Lees meer
Dochter Van Gerwen maakt geslacht tweede kindje bekend
Michael van Gerwen maakte een maand geleden bekend voor de tweede keer vader te worden. Via Twitter laat Zoë, het dochtertje van de nummer 1 van de wereld, weten welk geslacht het kindje zal krijgen!
Lees meer
Toernooicenter Paddy Power Champions League of Darts 2019
Alle informatie over de wedstrijden, het schema, de spelers en de uitzendingen is hier gemakkelijk te vinden
Lees meer
BDO stuurt opvallende namen naar Grand Slam
De BDO vaardigt enkele opvallende namen af voor de Grand Slam of Darts. De Engelse bond heeft gekozen voor wereldkampioene Mikuru Suzuki, de nummer 1 bij de dames, Lisa Ashton en PDC'er Glen Durrant.
Lees meer
Van Barneveld tegen Aspinall op PCF, Meulenkamp treft Cross
Het laatste Players Championshiptoernooi is gespeeld en dus is bekend wie mag afreizen naar Minehead voor de Players Championship Finals. Ook weten we wie tegen wie zal spelen in de eerste ronde van het laatste grote toernooi voor het WK Darts.
Lees meer
Van Gerwen eindigt Players Championship Order of Merit als achttiende
Alle dertig Players Championships van dit jaar zijn gespeeld en dat betekent ook dat alle deelnemers aan de Players Championship Finals bekend zijn. Acht Nederlanders reizen af naar Minehead voor het laatste grote toernooi voor het WK Darts.
Lees meer

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken