/ Nieuws

Ook Aspinall haalt uit naar Unicorn-borden: 'Echt schandalig!'

30-6-2019 11:01

Er is opnieuw een speler die publiekelijk zijn beklag doet over de kwaliteit van de dartsborden bij de PDC. Deze keer was het Nathan Aspinall. "Unicorn-borden zijn schandalig slecht", zegt hij.

Aspinall klaagde na afloop van zijn partij tegen Andrew Gilding op de Czech Darts Open. De regerend UK Open-kampioen ging met 6-4 onderuit en had meerdere keren last van een bouncers.

"Ik ben geen slechte verliezer, maar soms moet er iets gebeuren. Hoeveel spelers moeten er nog klagen? De Unicorn-borden zijn een schande. Hoeveel spelers moeten hier nog onder lijden voordat er iets gebeurt?", zegt Aspinall in een tweet die inmiddels is verwijderd.

Smith
Aspinall is niet de eerste speler die publiekelijk klaagt over de borden. Michael Smith deed het eerder ook. "Het zou een keertje kunnen gebeuren, maar ik heb er iedere ** wedstrijd last van", vertelde Smith eerder over zijn bouncers. "Alsjeblieft Unicorn, zoek dit uit. Ze zijn belachelijk."

/ MEER NIEUWS

'Van Gerwen wil deze extra graag winnen'
De vierde editie van de Champions League of Darts wordt zaterdag 19 en zondag 20 oktober gespeeld. De beste acht spelers van de wereld worden verdeeld over twee groepen en strijden voor de winst.
Lees meer
Dochter Van Gerwen maakt geslacht tweede kindje bekend
Michael van Gerwen maakte een maand geleden bekend voor de tweede keer vader te worden. Via Twitter laat Zoë, het dochtertje van de nummer 1 van de wereld, weten welk geslacht het kindje zal krijgen!
Lees meer
Toernooicenter Paddy Power Champions League of Darts 2019
Alle informatie over de wedstrijden, het schema, de spelers en de uitzendingen is hier gemakkelijk te vinden
Lees meer
BDO stuurt opvallende namen naar Grand Slam
De BDO vaardigt enkele opvallende namen af voor de Grand Slam of Darts. De Engelse bond heeft gekozen voor wereldkampioene Mikuru Suzuki, de nummer 1 bij de dames, Lisa Ashton en PDC'er Glen Durrant.
Lees meer
Van Barneveld tegen Aspinall op PCF, Meulenkamp treft Cross
Het laatste Players Championshiptoernooi is gespeeld en dus is bekend wie mag afreizen naar Minehead voor de Players Championship Finals. Ook weten we wie tegen wie zal spelen in de eerste ronde van het laatste grote toernooi voor het WK Darts.
Lees meer
Van Gerwen eindigt Players Championship Order of Merit als achttiende
Alle dertig Players Championships van dit jaar zijn gespeeld en dat betekent ook dat alle deelnemers aan de Players Championship Finals bekend zijn. Acht Nederlanders reizen af naar Minehead voor het laatste grote toernooi voor het WK Darts.
Lees meer

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken