/ Nieuws

Gurney zet actie op voor goed doel en scheert haar af bij 10.000 pond

02-7-2019 17:28

De kans is aanwezig dat Daryl Gurney binnenkort door het leven gaat zonder haar op zijn hoofd. De Noord-Ier gaat namelijk kaal als hij voor de start van de Champions League of Darts 10.000 euro heeft opgehaald.

Gurney doet dat voor het goede doel. Toen hij op het vliegveld zat te wachten, kwam hij op het idee. 'SuperChin' krijgt namelijk vaak verzoeken om een bedrag te doneren voor het goede doel, maar kan niet altijd aan die wensen voldoen.

Aaron
Gurney heeft zelf ook een vreselijke ziekte van dichtbij meegemaakt. Zijn vriend Aaron leed aan taailijmziekte en is daar twee jaar geleden aan overleden. Sindsdien draagt Gurney altijd een kettinkje met een foto van zijn vriend.

Meer informatie over zijn actie volgt later. 

1 Gurney over zijn vriend Aaron en zijn kettinkje

/ MEER NIEUWS

'Van Gerwen wil deze extra graag winnen'
De vierde editie van de Champions League of Darts wordt zaterdag 19 en zondag 20 oktober gespeeld. De beste acht spelers van de wereld worden verdeeld over twee groepen en strijden voor de winst.
Lees meer
Dochter Van Gerwen maakt geslacht tweede kindje bekend
Michael van Gerwen maakte een maand geleden bekend voor de tweede keer vader te worden. Via Twitter laat Zoë, het dochtertje van de nummer 1 van de wereld, weten welk geslacht het kindje zal krijgen!
Lees meer
Toernooicenter Paddy Power Champions League of Darts 2019
Alle informatie over de wedstrijden, het schema, de spelers en de uitzendingen is hier gemakkelijk te vinden
Lees meer
BDO stuurt opvallende namen naar Grand Slam
De BDO vaardigt enkele opvallende namen af voor de Grand Slam of Darts. De Engelse bond heeft gekozen voor wereldkampioene Mikuru Suzuki, de nummer 1 bij de dames, Lisa Ashton en PDC'er Glen Durrant.
Lees meer
Van Barneveld tegen Aspinall op PCF, Meulenkamp treft Cross
Het laatste Players Championshiptoernooi is gespeeld en dus is bekend wie mag afreizen naar Minehead voor de Players Championship Finals. Ook weten we wie tegen wie zal spelen in de eerste ronde van het laatste grote toernooi voor het WK Darts.
Lees meer
Van Gerwen eindigt Players Championship Order of Merit als achttiende
Alle dertig Players Championships van dit jaar zijn gespeeld en dat betekent ook dat alle deelnemers aan de Players Championship Finals bekend zijn. Acht Nederlanders reizen af naar Minehead voor het laatste grote toernooi voor het WK Darts.
Lees meer

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken