/ Nieuws

Wright: 'Ik kom terug op de tweede plaats en jaag dan weer op Michael'

04-7-2019 16:53

Peter Wright zakte de afgelopen periode weg uit de top 5 van de PDC Order of Merit. De Schot bezet nu de zesde plaats, maar is van plan er alles aan te doen om snel terug te komen.

"Ik moest veel verdedigen van twee jaar geleden, daarom ben ik gezakt naar plek 6", verklaart Wright zijn terugval op de wereldranglijst tegenover Live Darts. "Maar ik kom weer terug op de tweede plaats en dan ga ik tegen het einde van het jaar weer op Michael jagen."

Pijlen
Wright heeft al enkele plannen om zijn doelen te bewerkstelligen. Zo gaat hij proberen met hetzelfde setje pijlen te gooien. Tijdens de US Darts Masters gebruikt hij dezelfde pijlen als tijdens de World Cup. "Dat ga ik doen, inderdaad."

Toch heeft hij nog even getwijfeld over dat setje. "In de dagen die ik thuis was voor de Czech Darts Open heb ik de hele week weer met verschillende pijlen getraind. Vlak voor mijn wedstrijd tegen Stephen Bunting besloot ik mijn keuze weer om te gooien, maar ik verloor die partij."

/ MEER NIEUWS

'Van Gerwen wil deze extra graag winnen'
De vierde editie van de Champions League of Darts wordt zaterdag 19 en zondag 20 oktober gespeeld. De beste acht spelers van de wereld worden verdeeld over twee groepen en strijden voor de winst.
Lees meer
Dochter Van Gerwen maakt geslacht tweede kindje bekend
Michael van Gerwen maakte een maand geleden bekend voor de tweede keer vader te worden. Via Twitter laat Zoë, het dochtertje van de nummer 1 van de wereld, weten welk geslacht het kindje zal krijgen!
Lees meer
Toernooicenter Paddy Power Champions League of Darts 2019
Alle informatie over de wedstrijden, het schema, de spelers en de uitzendingen is hier gemakkelijk te vinden
Lees meer
BDO stuurt opvallende namen naar Grand Slam
De BDO vaardigt enkele opvallende namen af voor de Grand Slam of Darts. De Engelse bond heeft gekozen voor wereldkampioene Mikuru Suzuki, de nummer 1 bij de dames, Lisa Ashton en PDC'er Glen Durrant.
Lees meer
Van Barneveld tegen Aspinall op PCF, Meulenkamp treft Cross
Het laatste Players Championshiptoernooi is gespeeld en dus is bekend wie mag afreizen naar Minehead voor de Players Championship Finals. Ook weten we wie tegen wie zal spelen in de eerste ronde van het laatste grote toernooi voor het WK Darts.
Lees meer
Van Gerwen eindigt Players Championship Order of Merit als achttiende
Alle dertig Players Championships van dit jaar zijn gespeeld en dat betekent ook dat alle deelnemers aan de Players Championship Finals bekend zijn. Acht Nederlanders reizen af naar Minehead voor het laatste grote toernooi voor het WK Darts.
Lees meer

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken