/ Nieuws

Price verwacht vuurwerk tegen Anderson: 'Er zullen veel mensen inschakelen!'

05-7-2019 16:40

Voor het eerst sinds de veelbesproken finale van de Grand Slam of Darts treffen Gary Anderson en Gerwyn Price elkaar weer voor de camera's. De twee kemphanen blikken op eigen wijze vooruit op dat duel.

Tijdens de finale van de Grand Slam of Darts liepen de gemoederen hoog op tussen de Welshman en de Schot. Price denkt daar echter niet meer aan terug. "Ik ga gewoon mijn eigen spel spelen, hoe dan ook. Maar dat doe ik altijd", zegt 'The Iceman'. "Dit zijn de wedstrijden die iedereen wil zien. Mensen kopen hier kaarten voor en daar draait de sport om. Ik weet zeker dat er veel mensen zullen inschakelen!"

Oldtimer
Anderson gooit het over een andere boeg. De Schot legt de druk volledig bij Price neer. "Op papier moet hij deze wedstrijd winnen", zegt Anderson. "Maar als hij verliest van een oldtimer die al een tijdje niet meer heeft gespeeld, zal dat een schok voor hem zijn."

De tweede dag van de US Darts Masters is vrijdagavond vanaf 20.30 uur te zien bij RTL7.

1 Anderson en Price irriteren zich mateloos aan elkaar

/ MEER NIEUWS

'Van Gerwen wil deze extra graag winnen'
De vierde editie van de Champions League of Darts wordt zaterdag 19 en zondag 20 oktober gespeeld. De beste acht spelers van de wereld worden verdeeld over twee groepen en strijden voor de winst.
Lees meer
Dochter Van Gerwen maakt geslacht tweede kindje bekend
Michael van Gerwen maakte een maand geleden bekend voor de tweede keer vader te worden. Via Twitter laat Zoë, het dochtertje van de nummer 1 van de wereld, weten welk geslacht het kindje zal krijgen!
Lees meer
Toernooicenter Paddy Power Champions League of Darts 2019
Alle informatie over de wedstrijden, het schema, de spelers en de uitzendingen is hier gemakkelijk te vinden
Lees meer
BDO stuurt opvallende namen naar Grand Slam
De BDO vaardigt enkele opvallende namen af voor de Grand Slam of Darts. De Engelse bond heeft gekozen voor wereldkampioene Mikuru Suzuki, de nummer 1 bij de dames, Lisa Ashton en PDC'er Glen Durrant.
Lees meer
Van Barneveld tegen Aspinall op PCF, Meulenkamp treft Cross
Het laatste Players Championshiptoernooi is gespeeld en dus is bekend wie mag afreizen naar Minehead voor de Players Championship Finals. Ook weten we wie tegen wie zal spelen in de eerste ronde van het laatste grote toernooi voor het WK Darts.
Lees meer
Van Gerwen eindigt Players Championship Order of Merit als achttiende
Alle dertig Players Championships van dit jaar zijn gespeeld en dat betekent ook dat alle deelnemers aan de Players Championship Finals bekend zijn. Acht Nederlanders reizen af naar Minehead voor het laatste grote toernooi voor het WK Darts.
Lees meer

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken