/ Nieuws

Van Gerwen wacht al tien duels op 100+-gemiddelde

09-7-2019 12:39

Michael van Gerwen kent een mindere periode in zijn carrière. Die conclusie kan je trekken naar aanleiding van de gemiddeldes van de Nederlander de laatste tijd. Hij wacht al tien duels op een gemiddelde boven de 100.

Van Gerwen gooide halverwege mei, tijdens de halve finale van de Dutch Darts Masters, ruim 104 tegen Gerwyn Price. In zijn tien volgende wedstrijden, tijdens ET7, de World Cup of Darts, ET8 en de US Darts Masters, lukte hem dat niet. Daarnaast gooide Van Gerwen dit jaar ook al vijf keer onder de 90 gemiddeld. Dat gebeurde de Nederlander de laatste jaren zelden.

Het is overigens niet zo dat een gemiddelde onder de 100 direct fataal is voor Van Gerwen. Bij 5 van de 10 duels kwam de man uit Vlijmen alsnog als winnaar uit de strijd. 

/ MEER NIEUWS

Van Gerwen wordt voor tweede keer vader
Michael van Gerwen wordt voor de tweede keer vader. De nummer 1 van de wereld laat op Twitter weten 'nieuwe voetjes' te verwachten in 2020. Van Gerwen is op dit moment vader van een dochtertje, Zoë. Zij werd in 2016 geboren.
Lees meer
McDonald doet parachutesprong ter nagedachtenis aan Market Garden
John McDonald gaat de 75e verjaardag van operation Market Garden eren. De 59-jarige Master of Ceremonies springt vrijdag 20 september zoals ze dat tijdens die operatie ook deden.
Lees meer
Anderson: 'Het zou me niets verbazen als Taylor terugkeert'
Phil Taylor hintte de laatste tijd twee keer op een terugkeer in het professionele dartscircuit. Zo gaf hij als een reden dat hij de duels met Michael van Gerwen en Gary Anderson miste. De Schot reageert op de mogelijke comeback van de 16-voudig wereldkampioen.
Lees meer
Van Gerwen begint jacht op eerste Champions League tegen Wade
Michael van Gerwen begint de jacht op zijn eerste Champions League of Darts tegen James Wade. De Nederlander zit verder in een groep met Michael Smith en Gary Anderson.
Lees meer
Price naar plek 3 op European Tour Order of Merit, Van Gerwen blijft ruim aan kop
Gerwyn Price heeft een grote stap gezet op de European Tour Order of Merit. De speler uit Wales klom dankzij zijn eindzege op de International Darts Open naar de derde plek.
Lees meer
Price prolongeert titel in Riesa na zinderende finale
Gerwyn Price heeft met succes zijn titel op de International Darts Open verdedigd. De Welshman was na een spannende finale te sterk voor Rob Cross en won met 8-6.
Lees meer

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken