/ Nieuws

Help Gurney aan een kale kop

12-7-2019 17:39

Daryl Gurney speelt over enkele weken wellicht wedstrijden zonder haar op zijn hoofd. De Noord-Ier wil geld ophalen voor het goede doel. Als tegenprestatie scheert hij al zijn haren af.

Gurney wil voor de Champions League of Darts op 19 oktober 10.000 GBP opgehaald hebben. Wanneer dat lukt, scheert hij live al zijn haren af. Het geld gaat vervolgens naar Cystic Fibrosis Care, een stichting die zich bezighoudt met taaislijmziekte.

Aaron
Gurney heeft ook zelf die vreselijke ziekte van dichtbij meegemaakt. Zijn vriend Aaron leed aan taailijmziekte en is daar twee jaar geleden aan overleden. Sindsdien draagt Gurney altijd een kettinkje met een foto van zijn vriend.

Wil je doneren? KLIK DAN HIER 

1 Gurney over zijn vriend Aaron en zijn kettinkje

/ MEER NIEUWS

'Van Gerwen wil deze extra graag winnen'
De vierde editie van de Champions League of Darts wordt zaterdag 19 en zondag 20 oktober gespeeld. De beste acht spelers van de wereld worden verdeeld over twee groepen en strijden voor de winst.
Lees meer
Dochter Van Gerwen maakt geslacht tweede kindje bekend
Michael van Gerwen maakte een maand geleden bekend voor de tweede keer vader te worden. Via Twitter laat Zoë, het dochtertje van de nummer 1 van de wereld, weten welk geslacht het kindje zal krijgen!
Lees meer
Toernooicenter Paddy Power Champions League of Darts 2019
Alle informatie over de wedstrijden, het schema, de spelers en de uitzendingen is hier gemakkelijk te vinden
Lees meer
BDO stuurt opvallende namen naar Grand Slam
De BDO vaardigt enkele opvallende namen af voor de Grand Slam of Darts. De Engelse bond heeft gekozen voor wereldkampioene Mikuru Suzuki, de nummer 1 bij de dames, Lisa Ashton en PDC'er Glen Durrant.
Lees meer
Van Barneveld tegen Aspinall op PCF, Meulenkamp treft Cross
Het laatste Players Championshiptoernooi is gespeeld en dus is bekend wie mag afreizen naar Minehead voor de Players Championship Finals. Ook weten we wie tegen wie zal spelen in de eerste ronde van het laatste grote toernooi voor het WK Darts.
Lees meer
Van Gerwen eindigt Players Championship Order of Merit als achttiende
Alle dertig Players Championships van dit jaar zijn gespeeld en dat betekent ook dat alle deelnemers aan de Players Championship Finals bekend zijn. Acht Nederlanders reizen af naar Minehead voor het laatste grote toernooi voor het WK Darts.
Lees meer

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken