/ Nieuws

Durrant bood Lewis £5000 voor opkomstnummer

17-7-2019 15:58

Sinds zijn overstap van de BDO naar de PDC komt Glen Durrant op met een ander opkomstnummer. De drievoudig wereldkampioen moest zijn geliefde nummer 'Reach Up (Papa's Got A Brand New Pigbag)' achter zich laten, omdat Adrian Lewis bij de PDC opkomt met dat nummer.

Tijdens de World Matchplay staat Durrant in de eerste ronde tegenover Lewis en ziet hij dus zijn tegenstander met 'zijn' opkomstnummer oplopen. "Het zal best raar worden als hij met dat nummer opkomst", zegt Durrant tegen BBC Sport Tees. "Dat nummer geeft mij drie tot vijf procent extra."

Voorstel
Durrant doet alles om dat nummer weer eigen te maken en deed een opmerkelijk voorstel aan Lewis. "Ik heb hem 5000 pond geboden om het nummer aan mij te geven. Zoveel betekent het voor me", zegt 'Duzza'. "Hij keek me raar aan en vroeg zich af of ik een grapje maakte, maar ik was serieus!"

Durrant kwam sinds zijn overstap op met Oasis, maar ook dat vond hij maar niets. Daarom besloot hij voor de Czech Darts Open zijn allereerste nummer weer uit de kast te halen: You Get What You Give van New Radicals. "Maar het geeft me niet hetzelfde gevoel als bij 'Pigbag'."

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken