/ Nieuws

Wright kent ijzersterke generale voor World Matchplay

17-7-2019 19:13

Peter Wright zal met een goed gevoel afreizen naar Blackpool. De Schot won na zijn zege op de German Darts Masters de twee midweekse Players Championships en met name de laatste was erg overtuigend.

Wright startte de dag namelijk nog met een 'schamele' 97,50 gemiddeld tegen Madars Razma, maar won vervolgens met enkel 100+-gemiddeldes. Bij de laatste 16 schakelde hij zelfs nog een tandje bij. Jeffrey de Zwaan werd met 108,9 gemiddeld verslagen, Devon Peterson met 108,7, Gray Adrian met 102,7 en in de finale gooide de Schot 105,3 en versloeg hij Joe Cullen met 8-1.

'World Matchplay-Nederlanders'
Jeffrey de Zwaan verloor op dag 1 al in de eerste ronde van Dave Prins en werd een dag later bij de laatste 16 gestuit voor Wright. Jermaine Wattimena bereikte eerst de laatste 32 en verloor daar van Martin Schindler. Een dag later ging hij in dezelfde ronde onderuit tegen een sterke Joe Cullen.

Danny Noppert kende geen gelukkige midweek. Hij ging twee keer in de eerste ronde onderuit. Vincent van der Voort stond op de eerste dag in de kwartfinale, waar Wright te sterk was. Een dag later was Mike van Duivenbode hem in de eerste ronde te slim af. Michael van Gerwen sloeg de twee toernooien over. 

1 Voorbeschouwing World Matchplay

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken