/ Nieuws

Suljovic laat geïrriteerde Wattimena kansloos

World Matchplay

21-7-2019 22:43

Mensur Suljovic heeft zonder problemen de tweede ronde van de World Matchplay bereikt. De verliezend finalist van vorig jaar won met maar liefst 10-1 van de 31-jarige Jermaine Wattimena.

Wattimena, die vorig jaar debuteerde in Blackpool, speelde een uitermate zwakke wedstrijd tegen Suljovic. De Nederlander liep zich vanaf het begin te irriteren aan het spel van Suljovic en dit kwam zijn eigen spel niet ten goede. Al snel keek 'The Machine Gun' tegen een 3-0 achterstand aan, waarna hij voor de eerste keer op het scorebord kwam. De laatste leg voor de onderbreking ging weer de kant op van Suljovic.

Ook in het tweede bedrijf was Wattimena niet in staat om het Suljovic lastig te maken. De Oostenrijker wist meteen te breaken, waarna Wattimena volledig knakte. De Nederlander was zelfs dusdanig geïrriteerd dat hij nog cynisch applaudisseerde richting zijn tegenstander toen deze een pijl liet vallen bij het teruglopen. Suljovic was niet onder de indruk van het gedrag van Wattimena won uiteindelijk met 10-1.

Alle verslagen van de World Matchplay zijn te vinden onder het kopje nieuws. Alle uitslagen, het wedstrijdschema en de geschiedenis van de World Matchplay zijn terug te vinden op de toernooipagina op onze site.

Voor alle laatste nieuwtjes rondom het darts volg je ons op Twitter. Meepraten kan ook, maak dan gebruik van #rtl7darts. RTL7 Darts is ook te volgen via Facebook en op Instagram. 

Door: Casper Timmers

1 SAMENVATTING
2 Wattimena: 'Darten is geen eerlijk spel meer'

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken