/ Nieuws

Smith draagt iedere eerste ronde speciaal shirt voor goede doel

22-7-2019 22:45

Michael Smith trad in de eerste ronde van de World Matchplay aan in een speciaal shirt voor het goede doel. Die actie zal niet eenmalig zijn. De Engelsman speelt de eerste rondes van alle komende toernooien met die kledij.

Er ziet een mooi verhaal achter de actie, laat de vrouw van Smith weten. "Smith is een grote fan van de rugby-club St. Helens R.F.C. en laat altijd designs van die shirts in zijn eigen shirt verwerken", zegt ze. "Michaels neefje heeft autisme en we waren een tijdje geleden aan het denken over een nieuw shirt, waarmee we de stichting 'Autism Awareness' zouden steunen."

Rugby-lessen
"Toen we ontdekten dat St. Helens R.F.C. rugby-lessen aanbiedt voor autistische kinderen viel alles in elkaar. We willen zoveel mogelijk geld ophalen voor 'St. Helens Autism Support', want het is een prachtig doel en dicht bij ons hart", vervolgt ze.

Smith zal nu tijdens de eerste ronde van alle komende toernooien zijn speciale shirt dragen. Na die wedstrijden gaat hij zijn shirts veilen en al het geld doneren aan het goede doel.

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken