/ Nieuws

Van Barneveld treft Puha in Brisbane, Anderson tegen Cadby

Brisbane Darts Masters

08-8-2019 11:42

Raymond van Barneveld speelt in de eerste ronde van de Brisbane Darts Masters tegen Haupai Puha. Dat is de uitkomst van de loting die donderdagochtend is verricht in Brisbane.

Puha speelde dit jaar een uitstekende World Cup met zijn partner Cody Harris voor Nieuw-Zeeland. Hij bereikte de kwartfinale na zeges op Litouwen en Zuid-Afrika. Op dit moment is Puha de beste Nieuw-Zeelander op de ranglijst Down Under.

Van Gerwen
Voor Michael van Gerwen staat er een duel met Ben Robb op het programma. Robb is een relatief onbekende speler, maar nam in 2018 wel deel aan de Auckland Darts Masters. Daar verloor hij in de eerste ronde nipt met 6-5 van Simon Whitlock.

Krakers
Corey Cadby en Kyle Anderson zijn twee van de acht lokale genodigden tijdens het toernooi en dus staan er twee krakers op het programma. De twee Schotten, Peter Wright en Gary Anderson, werden gekoppeld aan de sterkhouders. 'Snakebite' neemt het op tegen Kyle Anderson, Gary Anderson treft 'The King'.

LOTING BRISBANE DARTS MASTERS
Peter Wright - Kyle Anderson
Simon Whitlock - Brendan McCausland
James Wade - Damon Heta
Gary Anderson - Corey Cadby
Rob Cross - James Bailey
Raymond van Barneveld - Haupai Puha
Daryl Gurney - Koha Kokiri
Michael van Gerwen - Ben Robb

De Brisbane Darts Masters is vrijdagavond vanaf 23.00 uur te zien bij RTL7.

/ MEER NIEUWS

Van Gerwen wordt voor tweede keer vader
Michael van Gerwen wordt voor de tweede keer vader. De nummer 1 van de wereld laat op Twitter weten 'nieuwe voetjes' te verwachten in 2020. Van Gerwen is op dit moment vader van een dochtertje, Zoë. Zij werd in 2016 geboren.
Lees meer
McDonald doet parachutesprong ter nagedachtenis aan Market Garden
John McDonald gaat de 75e verjaardag van operation Market Garden eren. De 59-jarige Master of Ceremonies springt vrijdag 20 september zoals ze dat tijdens die operatie ook deden.
Lees meer
Anderson: 'Het zou me niets verbazen als Taylor terugkeert'
Phil Taylor hintte de laatste tijd twee keer op een terugkeer in het professionele dartscircuit. Zo gaf hij als een reden dat hij de duels met Michael van Gerwen en Gary Anderson miste. De Schot reageert op de mogelijke comeback van de 16-voudig wereldkampioen.
Lees meer
Van Gerwen begint jacht op eerste Champions League tegen Wade
Michael van Gerwen begint de jacht op zijn eerste Champions League of Darts tegen James Wade. De Nederlander zit verder in een groep met Michael Smith en Gary Anderson.
Lees meer
Price naar plek 3 op European Tour Order of Merit, Van Gerwen blijft ruim aan kop
Gerwyn Price heeft een grote stap gezet op de European Tour Order of Merit. De speler uit Wales klom dankzij zijn eindzege op de International Darts Open naar de derde plek.
Lees meer
Price prolongeert titel in Riesa na zinderende finale
Gerwyn Price heeft met succes zijn titel op de International Darts Open verdedigd. De Welshman was na een spannende finale te sterk voor Rob Cross en won met 8-6.
Lees meer

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken