/ Nieuws

Van Barneveld treft Puha in Brisbane, Anderson tegen Cadby

Brisbane Darts Masters

08-8-2019 11:42

Raymond van Barneveld speelt in de eerste ronde van de Brisbane Darts Masters tegen Haupai Puha. Dat is de uitkomst van de loting die donderdagochtend is verricht in Brisbane.

Puha speelde dit jaar een uitstekende World Cup met zijn partner Cody Harris voor Nieuw-Zeeland. Hij bereikte de kwartfinale na zeges op Litouwen en Zuid-Afrika. Op dit moment is Puha de beste Nieuw-Zeelander op de ranglijst Down Under.

Van Gerwen
Voor Michael van Gerwen staat er een duel met Ben Robb op het programma. Robb is een relatief onbekende speler, maar nam in 2018 wel deel aan de Auckland Darts Masters. Daar verloor hij in de eerste ronde nipt met 6-5 van Simon Whitlock.

Krakers
Corey Cadby en Kyle Anderson zijn twee van de acht lokale genodigden tijdens het toernooi en dus staan er twee krakers op het programma. De twee Schotten, Peter Wright en Gary Anderson, werden gekoppeld aan de sterkhouders. 'Snakebite' neemt het op tegen Kyle Anderson, Gary Anderson treft 'The King'.

LOTING BRISBANE DARTS MASTERS
Peter Wright - Kyle Anderson
Simon Whitlock - Brendan McCausland
James Wade - Damon Heta
Gary Anderson - Corey Cadby
Rob Cross - James Bailey
Raymond van Barneveld - Haupai Puha
Daryl Gurney - Koha Kokiri
Michael van Gerwen - Ben Robb

De Brisbane Darts Masters is vrijdagavond vanaf 23.00 uur te zien bij RTL7.

/ MEER NIEUWS

Van Duijvenbode mist negen matchdarts: 'En dan sta je hier met jou te lullen'
Dirk van Duijvenbode baalde als een stekker na zijn nederlaag in de halve finale van Q-school. Hij ging onderuit tegen Berry van Peer, maar had alle kansen voor een zege.
Lees meer
Van Peer strandt in finale van Q-school
Berry van Peer is er niet in geslaagd een rechtstreekse tourkaart te bemachtigen op de derde dag van Q-school. De Nederlander bereikte de finale, maar verloor met 5-1 van Karel Sedlacek.
Lees meer
Veenstra kent voorlopig teleurstellende Q-school: 'Het valt gewoon even niet mijn kant op'
Richard Veenstra staat als nummer 2 van de BDO op Q-school te gooien voor een tourkaart, maar het gaat nog niet zoals gehoopt voor de Nederlander. "Ik kan nog niet zeggen dat het echt super gaat."
Lees meer
Q-school dag 3: Matige dag voor Nederlanders, zeven landgenoten naar laatste 32
De derde dag van Q-school is voorlopig niet de dag van de Nederlanders. Zeven spelers uit Nederland wisten de laatste 32 te halen. Enkele grote namen hebben het speelveld al verlaten.
Lees meer
Van Barneveld in top 20 meest verdienende darters 2019
Voor Raymond van Barneveld was zijn afscheidsjaar een jaar om snel te vergeten. Hij won slechts een wedstrijd in de Premier League, plaatste zich nauwelijks voor grote toernooien en verloor in de eerste ronde van het WK. Qua inkomsten deed de Hagenaar het niet slecht.
Lees meer
Q-school dag 3: Norris treft Smith, Part tegen Kenny
De derde dag van Q-school gaat beginnen. De loting voor met name de Britse variant heeft enkele interessante affiches opgeleverd in de eerste ronde.
Lees meer

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken