/ Nieuws

Van Barneveld treft Puha in Brisbane, Anderson tegen Cadby

Brisbane Darts Masters

08-8-2019 11:42

Raymond van Barneveld speelt in de eerste ronde van de Brisbane Darts Masters tegen Haupai Puha. Dat is de uitkomst van de loting die donderdagochtend is verricht in Brisbane.

Puha speelde dit jaar een uitstekende World Cup met zijn partner Cody Harris voor Nieuw-Zeeland. Hij bereikte de kwartfinale na zeges op Litouwen en Zuid-Afrika. Op dit moment is Puha de beste Nieuw-Zeelander op de ranglijst Down Under.

Van Gerwen
Voor Michael van Gerwen staat er een duel met Ben Robb op het programma. Robb is een relatief onbekende speler, maar nam in 2018 wel deel aan de Auckland Darts Masters. Daar verloor hij in de eerste ronde nipt met 6-5 van Simon Whitlock.

Krakers
Corey Cadby en Kyle Anderson zijn twee van de acht lokale genodigden tijdens het toernooi en dus staan er twee krakers op het programma. De twee Schotten, Peter Wright en Gary Anderson, werden gekoppeld aan de sterkhouders. 'Snakebite' neemt het op tegen Kyle Anderson, Gary Anderson treft 'The King'.

LOTING BRISBANE DARTS MASTERS
Peter Wright - Kyle Anderson
Simon Whitlock - Brendan McCausland
James Wade - Damon Heta
Gary Anderson - Corey Cadby
Rob Cross - James Bailey
Raymond van Barneveld - Haupai Puha
Daryl Gurney - Koha Kokiri
Michael van Gerwen - Ben Robb

De Brisbane Darts Masters is vrijdagavond vanaf 23.00 uur te zien bij RTL7.

/ MEER NIEUWS

'Van Gerwen wil deze extra graag winnen'
De vierde editie van de Champions League of Darts wordt zaterdag 19 en zondag 20 oktober gespeeld. De beste acht spelers van de wereld worden verdeeld over twee groepen en strijden voor de winst.
Lees meer
Dochter Van Gerwen maakt geslacht tweede kindje bekend
Michael van Gerwen maakte een maand geleden bekend voor de tweede keer vader te worden. Via Twitter laat Zoë, het dochtertje van de nummer 1 van de wereld, weten welk geslacht het kindje zal krijgen!
Lees meer
Toernooicenter Paddy Power Champions League of Darts 2019
Alle informatie over de wedstrijden, het schema, de spelers en de uitzendingen is hier gemakkelijk te vinden
Lees meer
BDO stuurt opvallende namen naar Grand Slam
De BDO vaardigt enkele opvallende namen af voor de Grand Slam of Darts. De Engelse bond heeft gekozen voor wereldkampioene Mikuru Suzuki, de nummer 1 bij de dames, Lisa Ashton en PDC'er Glen Durrant.
Lees meer
Van Barneveld tegen Aspinall op PCF, Meulenkamp treft Cross
Het laatste Players Championshiptoernooi is gespeeld en dus is bekend wie mag afreizen naar Minehead voor de Players Championship Finals. Ook weten we wie tegen wie zal spelen in de eerste ronde van het laatste grote toernooi voor het WK Darts.
Lees meer
Van Gerwen eindigt Players Championship Order of Merit als achttiende
Alle dertig Players Championships van dit jaar zijn gespeeld en dat betekent ook dat alle deelnemers aan de Players Championship Finals bekend zijn. Acht Nederlanders reizen af naar Minehead voor het laatste grote toernooi voor het WK Darts.
Lees meer

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken