/ Nieuws

Hearn adviseert BDO: 'Stuur de drie wereldkampioenen naar Grand Slam'

09-8-2019 10:19

Als het aan Barry Hearn ligt, zien we Glen Durrant, Mikuru Suzuki en Leighton Bennett dit jaar op het podium van de Grand Slam. De voorzitter van de PDC hoopt dat de BDO de drie wereldkampioenen naar het toernooi stuurt.

"Dat zou ik ze zeker aanraden", zegt Hearn tegen Live Darts. "Er zou bij mij geen twijfel zijn om de wereldkampioenen uit te nodigen. Zij voegen iets toe aan de Grand Slam of Darts en zouden het ook verdienen. Ik zou teleurgesteld zijn als zij geen uitnodiging krijgen."

Wereldkampioenen
Durrant is de regerend wereldkampioen bij de BDO, maar stapte in januari over naar de PDC. Suzuki won op indrukwekkende wijze het damestoernooi van Lakeside en Bennett kent, ondanks zijn leeftijd van 13 jaar, al een prachtig cv. Hij is wereldkampioen bij de jeugd, verbrak meerdere records en was Phil Taylor al te slim af.

De Grand Slam of Darts wordt van 9 tot en met 17 november gespeeld. De acht namen van de BDO worden in het begin van oktober verwacht.

/ MEER NIEUWS

Van Gerwen wordt voor tweede keer vader
Michael van Gerwen wordt voor de tweede keer vader. De nummer 1 van de wereld laat op Twitter weten 'nieuwe voetjes' te verwachten in 2020. Van Gerwen is op dit moment vader van een dochtertje, Zoë. Zij werd in 2016 geboren.
Lees meer
McDonald doet parachutesprong ter nagedachtenis aan Market Garden
John McDonald gaat de 75e verjaardag van operation Market Garden eren. De 59-jarige Master of Ceremonies springt vrijdag 20 september zoals ze dat tijdens die operatie ook deden.
Lees meer
Anderson: 'Het zou me niets verbazen als Taylor terugkeert'
Phil Taylor hintte de laatste tijd twee keer op een terugkeer in het professionele dartscircuit. Zo gaf hij als een reden dat hij de duels met Michael van Gerwen en Gary Anderson miste. De Schot reageert op de mogelijke comeback van de 16-voudig wereldkampioen.
Lees meer
Van Gerwen begint jacht op eerste Champions League tegen Wade
Michael van Gerwen begint de jacht op zijn eerste Champions League of Darts tegen James Wade. De Nederlander zit verder in een groep met Michael Smith en Gary Anderson.
Lees meer
Price naar plek 3 op European Tour Order of Merit, Van Gerwen blijft ruim aan kop
Gerwyn Price heeft een grote stap gezet op de European Tour Order of Merit. De speler uit Wales klom dankzij zijn eindzege op de International Darts Open naar de derde plek.
Lees meer
Price prolongeert titel in Riesa na zinderende finale
Gerwyn Price heeft met succes zijn titel op de International Darts Open verdedigd. De Welshman was na een spannende finale te sterk voor Rob Cross en won met 8-6.
Lees meer

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken