/ Nieuws

Bestel hier je kaarten voor Barney Dome en de World Series Finals

09-8-2018 20:21

Raymond van Barneveld is bezig aan zijn laatste jaar als professioneel darter en jij kan zijn afscheidstournee van dichtbij meemaken.

BARNEY DOME
Op 8 februari 2020 neemt de vijfvoudig wereldkampioen op unieke wijze afscheid van de Barney Army. In de Ziggo Dome in Amsterdam komen verschillende grootheden bij elkaar voor RVB.
Voor kaarten voor Barney Dome, KLIK HIER

WORLD SERIES FINALS
Voor het zover is, wordt in de AFAS Live in Amsterdam het slotstuk van het World Series-seizoen gespeeld: de World Series Finals. De beste darters van de wereld komen naar Nederland om te strijden voor de titel. Ook Michael van Gerwen en Raymond van Barneveld hopen hierbij te zijn.
Voor kaarten voor de World Series Finals, KLIK HIER 

WK DARTS
Het allerlaatste toernooi van Raymond van Barneveld is het WK Darts. De vijfvoudig wereldkampioen hoopt in Ally Pally zijn zesde wereldtitel te bemachtigen. Bestel je arrangementen voor het grootste toernooi van het jaar via Sportreizen.com.
Voor arrangement voor het WK Darts, KLIK HIER

PREMIER LEAGUE
Volgend jaar reist het dartscircuit door Europa voor de Premier League of Darts. Het prestigieuze toernooi gaat bijvoorbeeld naar Newcastle, Dublin, Londen en natuurlijk Ahoy Rotterdam. Bestel je arrangementen voor de Premier League via Sportreizen.com.
Voor arrangement voor de Premier League, KLIK HIER

/ MEER NIEUWS

'Van Gerwen wil deze extra graag winnen'
De vierde editie van de Champions League of Darts wordt zaterdag 19 en zondag 20 oktober gespeeld. De beste acht spelers van de wereld worden verdeeld over twee groepen en strijden voor de winst.
Lees meer
Dochter Van Gerwen maakt geslacht tweede kindje bekend
Michael van Gerwen maakte een maand geleden bekend voor de tweede keer vader te worden. Via Twitter laat Zoë, het dochtertje van de nummer 1 van de wereld, weten welk geslacht het kindje zal krijgen!
Lees meer
Toernooicenter Paddy Power Champions League of Darts 2019
Alle informatie over de wedstrijden, het schema, de spelers en de uitzendingen is hier gemakkelijk te vinden
Lees meer
BDO stuurt opvallende namen naar Grand Slam
De BDO vaardigt enkele opvallende namen af voor de Grand Slam of Darts. De Engelse bond heeft gekozen voor wereldkampioene Mikuru Suzuki, de nummer 1 bij de dames, Lisa Ashton en PDC'er Glen Durrant.
Lees meer
Van Barneveld tegen Aspinall op PCF, Meulenkamp treft Cross
Het laatste Players Championshiptoernooi is gespeeld en dus is bekend wie mag afreizen naar Minehead voor de Players Championship Finals. Ook weten we wie tegen wie zal spelen in de eerste ronde van het laatste grote toernooi voor het WK Darts.
Lees meer
Van Gerwen eindigt Players Championship Order of Merit als achttiende
Alle dertig Players Championships van dit jaar zijn gespeeld en dat betekent ook dat alle deelnemers aan de Players Championship Finals bekend zijn. Acht Nederlanders reizen af naar Minehead voor het laatste grote toernooi voor het WK Darts.
Lees meer

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken