/ Nieuws

Premier League op 25 en 26 maart 2020 naar Ahoy

09-9-2019 12:00

Ahoy Rotterdam zal ook volgend jaar twee speelrondes van de Premier League hosten. Het circuit reist op 25 en 26 maart 2020 af naar Nederland.

Het is voor het vijfde jaar op rij dat Rotterdam een van de speelsteden van de Premier League is. In 2016 maakte het prestigieuze toernooi haar debuut op Nederlandse bodem. In 2018 werden er zelfs twee speelrondes afgewerkt in Ahoy, omdat de speelronde in Exeter werd afgelast vanwege noodweer. Dat werd in 2019, en nu dus ook in 2020, herhaald.

Opzet Premier League
De Premier League zal ook komend jaar met zogenaamde contenders gespeeld worden. Het concept, waarbij toekomstige talenten en lokale sterren eenmalig hun opwachting maken tijdens het toernooi, is afgelopen jaar goed bevallen. "De contenders krijgen minstens nog een extra jaar", zei PDC-voorzitter Barry Hearn eerder.

Tickets
De kaarten voor de Premier League zijn vanaf 3 oktober te koop voor leden van PDC TV. Een week later, op 10 oktober, gaat de algemene kaartverkoop open.

/ MEER NIEUWS

'Van Gerwen wil deze extra graag winnen'
De vierde editie van de Champions League of Darts wordt zaterdag 19 en zondag 20 oktober gespeeld. De beste acht spelers van de wereld worden verdeeld over twee groepen en strijden voor de winst.
Lees meer
Dochter Van Gerwen maakt geslacht tweede kindje bekend
Michael van Gerwen maakte een maand geleden bekend voor de tweede keer vader te worden. Via Twitter laat Zoë, het dochtertje van de nummer 1 van de wereld, weten welk geslacht het kindje zal krijgen!
Lees meer
Toernooicenter Paddy Power Champions League of Darts 2019
Alle informatie over de wedstrijden, het schema, de spelers en de uitzendingen is hier gemakkelijk te vinden
Lees meer
BDO stuurt opvallende namen naar Grand Slam
De BDO vaardigt enkele opvallende namen af voor de Grand Slam of Darts. De Engelse bond heeft gekozen voor wereldkampioene Mikuru Suzuki, de nummer 1 bij de dames, Lisa Ashton en PDC'er Glen Durrant.
Lees meer
Van Barneveld tegen Aspinall op PCF, Meulenkamp treft Cross
Het laatste Players Championshiptoernooi is gespeeld en dus is bekend wie mag afreizen naar Minehead voor de Players Championship Finals. Ook weten we wie tegen wie zal spelen in de eerste ronde van het laatste grote toernooi voor het WK Darts.
Lees meer
Van Gerwen eindigt Players Championship Order of Merit als achttiende
Alle dertig Players Championships van dit jaar zijn gespeeld en dat betekent ook dat alle deelnemers aan de Players Championship Finals bekend zijn. Acht Nederlanders reizen af naar Minehead voor het laatste grote toernooi voor het WK Darts.
Lees meer

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken