/ Nieuws

Nederlandse EuroTour verhuist naar Leeuwarden, WSF naar september

09-9-2019 13:15

Leeuwarden is in 2020 verantwoordelijk voor de tiende EuroTour van dat jaar. De PDC heeft de Nederlandse EuroTour verhuist van Zwolle naar de Friese hoofdstad. Ook twee Players Championships worden in die stad gehouden. Dat werd duidelijk na de bekendmaking van de speelkalender voor 2020.

Verder valt de verplaatsing van de World Series Finals op. Het toernooi werd sinds de eerste editie in 2015 altijd aan het begin van november gespeeld, maar dat is in 2020 niet meer het geval. Het toernooi wordt eind september gehouden. Of dat opnieuw in Amsterdam gaat gebeuren, is niet bekend. Overigens is ook de Champions League of Darts vervroegd.

Premier League
De PDC maakte eerder al bekend dat er opnieuw twee speelrondes van de Premier League in Ahoy Rotterdam zullen worden afgewerkt. Op 25 en 26 maart reist het PDC-circuit naar Nederland.

Klik HIER voor de volledige speelkalender.

/ MEER NIEUWS

'Van Gerwen wil deze extra graag winnen'
De vierde editie van de Champions League of Darts wordt zaterdag 19 en zondag 20 oktober gespeeld. De beste acht spelers van de wereld worden verdeeld over twee groepen en strijden voor de winst.
Lees meer
Dochter Van Gerwen maakt geslacht tweede kindje bekend
Michael van Gerwen maakte een maand geleden bekend voor de tweede keer vader te worden. Via Twitter laat Zoë, het dochtertje van de nummer 1 van de wereld, weten welk geslacht het kindje zal krijgen!
Lees meer
Toernooicenter Paddy Power Champions League of Darts 2019
Alle informatie over de wedstrijden, het schema, de spelers en de uitzendingen is hier gemakkelijk te vinden
Lees meer
BDO stuurt opvallende namen naar Grand Slam
De BDO vaardigt enkele opvallende namen af voor de Grand Slam of Darts. De Engelse bond heeft gekozen voor wereldkampioene Mikuru Suzuki, de nummer 1 bij de dames, Lisa Ashton en PDC'er Glen Durrant.
Lees meer
Van Barneveld tegen Aspinall op PCF, Meulenkamp treft Cross
Het laatste Players Championshiptoernooi is gespeeld en dus is bekend wie mag afreizen naar Minehead voor de Players Championship Finals. Ook weten we wie tegen wie zal spelen in de eerste ronde van het laatste grote toernooi voor het WK Darts.
Lees meer
Van Gerwen eindigt Players Championship Order of Merit als achttiende
Alle dertig Players Championships van dit jaar zijn gespeeld en dat betekent ook dat alle deelnemers aan de Players Championship Finals bekend zijn. Acht Nederlanders reizen af naar Minehead voor het laatste grote toernooi voor het WK Darts.
Lees meer

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken