/ Nieuws

Dobromyslova zorgt voor primeur in damesdarts

10-9-2019 13:47

Anastasia Dobromyslova heeft voor een primeur gezorgd in het damesdarts. De Russische speelster is de eerste dame met een 100+-gemiddelde in een officiële wedstrijd.

Dobromyslova noteerde een gemiddelde van 100,20 in haar partij in de halve finale van de England Classic tegen Lisa Ashton. Ze won de wedstrijd met 4-0 en pakte het record van hoogste gemiddelde af van haar tegenstander. Ashton was sinds de BDO World Trophy 2016 de speelster met het hoogste damesgemiddelde ooit. Ze gooide toen 98,84 gemiddeld.

Prijs
Dobromyslova heeft door deze prestatie zelfs een mooi bedrag bij mogen schrijven. Een anonieme donateur doneerde namelijk 1000 GBP aan de BDO en wilde dat dat bedrag zou worden overhandigd aan de eerste speelster die boven de 100 gemiddeld zou gooien.

/ MEER NIEUWS

'Van Gerwen wil deze extra graag winnen'
De vierde editie van de Champions League of Darts wordt zaterdag 19 en zondag 20 oktober gespeeld. De beste acht spelers van de wereld worden verdeeld over twee groepen en strijden voor de winst.
Lees meer
Dochter Van Gerwen maakt geslacht tweede kindje bekend
Michael van Gerwen maakte een maand geleden bekend voor de tweede keer vader te worden. Via Twitter laat Zoë, het dochtertje van de nummer 1 van de wereld, weten welk geslacht het kindje zal krijgen!
Lees meer
Toernooicenter Paddy Power Champions League of Darts 2019
Alle informatie over de wedstrijden, het schema, de spelers en de uitzendingen is hier gemakkelijk te vinden
Lees meer
BDO stuurt opvallende namen naar Grand Slam
De BDO vaardigt enkele opvallende namen af voor de Grand Slam of Darts. De Engelse bond heeft gekozen voor wereldkampioene Mikuru Suzuki, de nummer 1 bij de dames, Lisa Ashton en PDC'er Glen Durrant.
Lees meer
Van Barneveld tegen Aspinall op PCF, Meulenkamp treft Cross
Het laatste Players Championshiptoernooi is gespeeld en dus is bekend wie mag afreizen naar Minehead voor de Players Championship Finals. Ook weten we wie tegen wie zal spelen in de eerste ronde van het laatste grote toernooi voor het WK Darts.
Lees meer
Van Gerwen eindigt Players Championship Order of Merit als achttiende
Alle dertig Players Championships van dit jaar zijn gespeeld en dat betekent ook dat alle deelnemers aan de Players Championship Finals bekend zijn. Acht Nederlanders reizen af naar Minehead voor het laatste grote toernooi voor het WK Darts.
Lees meer

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken