/ Nieuws

Anderson: 'Het zou me niets verbazen als Taylor terugkeert'

19-9-2019 06:08

Phil Taylor hintte de laatste tijd twee keer op een terugkeer in het professionele dartscircuit. Zo gaf hij als aan de duels met Michael van Gerwen en Gary Anderson te missen. De Schot reageert op de mogelijke comeback van de 16-voudig wereldkampioen.

"Vanaf het moment dat Taylor met pensioen ging, wist ik dat hij zich zou gaan vervelen. Hij houdt van darts, Phil ís darts", zegt Anderson tegenover Live Darts. "Maar hij dacht: 'Ik word nu oud, het is veel reizen en het speelprogramma is hectisch.'"

Maar de winnaarsmentaliteit is volgens Anderson nog altijd niet verdwenen bij de 59-jarige. "Hij zit nog steeds voor de televisie en zegt dan: 'ik kan hem verslaan, en ik kan hem verslaan, en ik kan hem nog verslaan.' Ik denk dat het wel weer kriebelt bij hem. Het zou mij niet verbazen als hij terugkeert."

Van Barneveld
Ook Van Barneveld zou volgens Anderson nog kunnen terugkeren op het dartscircuit. "Wat gaat hij met al die tijd doen? Hij heeft jaren darts gespeeld. Heeft hij opeens een nieuwe hobby dan?", vraagt Anderson zich af. "Ik kan me niet voorstellen dat je zegt dat je gaat stoppen en dat je er dan ineens klaar mee bent. Pak even je momentje en kom een jaar later weer terug."

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken