/ Nieuws

De Zwaan zonder problemen naar tweede ronde

World Grand Prix

06-10-2019 22:23

Jeffrey de Zwaan heeft zich geplaatst voor de tweede ronde van de World Grand Prix in Dublin. De 23-jarige Nederlander was in zijn eerste wedstrijd met 2-0 in sets te sterk voor de ervaren Steve Beaton.  

De Zwaan begon goed aan zijn partij en wist Beaton via dubbel 5 direct te breaken. Beaton maakte deze break, mede dankzij de eerste 180er van de wedstrijd, ongedaan, maar kon niet voorkomen dat de Nederlander opnieuw op voorsprong kwam. Via dubbel 16 pakte 'The Black Cobra' de openingsset. Het tweede bedrijf kende hetzelfde spelbeeld als de eerste set. De Zwaan wist zijn eigen leg te houden en brak Beaton, die zijn dubbel niet wist te raken, via dubbel 10. Dankzij een 51-finish plaatste hij zich als eerste Nederlander voor de tweede ronde in het Citywest Hotel in Dublin. 

Alle verslagen van de World Grand Prix zijn te vinden onder het kopje nieuws. Alle uitslagen, het wedstrijdschema en de geschiedenis van de World Grand Prix zijn terug te vinden op de toernooipagina op onze site.

Voor alle laatste nieuwtjes rondom het darts volg je ons op Twitter. Meepraten kan ook, maak dan gebruik van #rtl7darts. RTL7 Darts is ook te volgen via Facebook en op Instagram. 

Door: Casper Timmers

1 SAMENVATTING
2 Interview | 'Sorry, maar dan gaat de winst gewoon naar mij'

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken