/ Nieuws

Van der Voort lijdt pijnlijke nederlaag op World Grand Prix

World Grand Prix

07-10-2019 21:04

Na een paar jaar afwezigheid was het nieuwe avontuur van Vincent van der Voort op de World Grand Prix maar van korte duur. De Nederlander leed namelijk een pijnlijke 2-0 nederlaag tegen Nathan Aspinall.

‘The Dutch Destroyer’ begon aardig aan zijn partij en kreeg zelfs een aantal kansen om de eerste leg naar zich toe te trekken. Na veel gemiste dubbels van de Nederlander was het alsnog Aspinall die de eerste leiding van de wedstrijd pakte. Vervolgens waren de scores van Van der Voort niet naar behoren waardoor ‘The Asp’ de eerste set simpel kon opeisen.

Ook in de tweede set viel er weinig te eer te halen voor Van der Voort. Het was Aspinall die maar weinig kansen nodig had om de legs af te dwingen. Van der Voort kon een whitewash nog voorkomen door een sterke derde leg in de tweede set te gooien, maar meer dan die korte opleving zat er niet in. Zodoende mocht Aspinall vanaf tops tekenen voor een 2-0 overwinning.

Alle verslagen van de World Grand Prix zijn te vinden onder het kopje nieuws. Alle uitslagen, het wedstrijdschema en de geschiedenis van de World Grand Prix zijn terug te vinden op de toernooipagina op onze site.

Voor alle laatste nieuwtjes rondom het darts volg je ons op Twitter. Meepraten kan ook, maak dan gebruik van #rtl7darts. RTL7 Darts is ook te volgen via Facebook en op Instagram. 

Door: Colin Noteboren

1 SAMENVATTING
2 INTERVIEW | 'Die camera's gaan als een gek tekeer!'

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken