/ Nieuws

Drie Nederlanders krijgen wildcard voor World Series Finals

World Series Finals

15-10-2019 16:26

Het deelnemersveld van de World Series Finals in Amsterdam zal ten minste uit vijf Nederlanders bestaan. Naast Michael van Gerwen en Raymond van Barneveld zullen ook Jermaine Wattimena, Jeffrey de Zwaan en Danny Noppert van de partij zijn.

Michael van Gerwen en Raymond van Barneveld waren al zeker van deelname dankzij hun prestaties tijdens de World Series. Van Barneveld bereikte de finale in Hamilton. Van Gerwen zegevierde in die finale tegen de veteraan in Nieuw-Zeeland en was ook de beste in Melbourne na een zege op Daryl Gurney in de finale.

Naast de twee Nederlanders plaatsten ook Peter Wright, Rob Cross, Daryl Gurney, Damon Heta, Gary Anderson en James Wade zich via de World Series Order of Merit. Michael Smith, Gerwyn Price, Mensur Suljovic en Ian White zijn aanwezig op basis van hun ranking op de PDC Order of Merit.

Nederlanders
Voor de World Series Finals worden ook acht wildcards uitgedeeld. Drie van die wildcards zijn in Nederlandse handen gevallen. Wattimena, die tijdens de World Grand Prix zijn eerste kwartfinale ooit op een major haalde, Jeffrey de Zwaan en Danny Noppert zijn de gelukkigen. Kyle Anderson, Simon Whitlock, Dave Chisnall, Nathan Aspinall en Gabriel Clemens zijn de andere genodigden.

Het huidige deelnemersveld wordt komende woensdag nog aangevuld met vier qualifiers.

Wil jij de sfeer van een echte dartswedstrijd proeven en het laatste optreden van Van Barneveld in Nederland van dichtbij meemaken? Boek een compleet verzorgd arrangement voor de World Series Finals via RTL7Dartsreizen.nl!

1 | DARTSTOERNOOI BIJWONEN?

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken