/ Nieuws

Hoe bekijk je darts via Videoland?

24-10-2019 19:18

Het WK Darts is online te volgen via de stream. De livestream is te bekijken via de app of de website van Videoland. Hiervoor heb je een abonnement nodig.

Waar is de livestream te vinden?
De livestream van darts is te vinden op de homepage van Videoland. Open de app of de website en scroll even naar beneden of zoek via de zoekbalk rechtsboven. Ook in het menu van RTL7Darts.nl vind je een link.

Kan ik de livestream kijken via een Smart TV?
Het is helaas nog niet mogelijk om de stream te bekijken via een Smart TV. Hier wordt hard aan gewerkt.

Wat als ik de stream niet kan vinden?
Houd er rekening mee dat de livestream alleen beschikbaar is tijdens uitzendingen van RTL7. Lukt het dan nog niet? Download de RTLXL-app, log in met de Videoland-account en typ daar 'livestream darts' in de zoekbalk.

/ MEER NIEUWS

Van Duijvenbode mist negen matchdarts: 'En dan sta je hier met jou te lullen'
Dirk van Duijvenbode baalde als een stekker na zijn nederlaag in de halve finale van Q-school. Hij ging onderuit tegen Berry van Peer, maar had alle kansen voor een zege.
Lees meer
Van Peer strandt in finale van Q-school
Berry van Peer is er niet in geslaagd een rechtstreekse tourkaart te bemachtigen op de derde dag van Q-school. De Nederlander bereikte de finale, maar verloor met 5-1 van Karel Sedlacek.
Lees meer
Veenstra kent voorlopig teleurstellende Q-school: 'Het valt gewoon even niet mijn kant op'
Richard Veenstra staat als nummer 2 van de BDO op Q-school te gooien voor een tourkaart, maar het gaat nog niet zoals gehoopt voor de Nederlander. "Ik kan nog niet zeggen dat het echt super gaat."
Lees meer
Q-school dag 3: Matige dag voor Nederlanders, zeven landgenoten naar laatste 32
De derde dag van Q-school is voorlopig niet de dag van de Nederlanders. Zeven spelers uit Nederland wisten de laatste 32 te halen. Enkele grote namen hebben het speelveld al verlaten.
Lees meer
Van Barneveld in top 20 meest verdienende darters 2019
Voor Raymond van Barneveld was zijn afscheidsjaar een jaar om snel te vergeten. Hij won slechts een wedstrijd in de Premier League, plaatste zich nauwelijks voor grote toernooien en verloor in de eerste ronde van het WK. Qua inkomsten deed de Hagenaar het niet slecht.
Lees meer
Q-school dag 3: Norris treft Smith, Part tegen Kenny
De derde dag van Q-school gaat beginnen. De loting voor met name de Britse variant heeft enkele interessante affiches opgeleverd in de eerste ronde.
Lees meer

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken