/ Nieuws

Van Barneveld start laatste toernooi in Nederland mogelijk tegen landgenoot

World Series Finals

28-10-2019 10:27

Raymond van Barneveld begint zijn laatste toernooi in Nederland, de World Series Finals, met een wedstrijd tegen Jermaine Wattimena of Gabriel Clemens. Dat is de uitkomst van de loting die zondagavond plaatsvond.

Naast Van Barneveld heeft ook Michael van Gerwen een geplaatste status in AFAS Live in Amsterdam. Hij mag toekijken hoe Michael Smith en Gerwyn Price een duel met de Nederlander hopen af te dwingen. Smith en Price stonden in de halve finale van het EK ook tegenover elkaar. Toen won de Welshman met 11-7.

Ook Danny Noppert en Jeffrey de Zwaan zijn aanwezig. Zij kregen, net als Wattimena, een wildcard, maar zijn tijdens de loting aan elkaar gekoppeld. De winnaar van dit Nederlandse onderonsje neemt het in de tweede ronde op tegen Gary Anderson.

LOTING WORLD SERIES FINALS
(1) Michael van Gerwen v Smith/Price

(8) James Wade v Jones/Clayton
(5) Damon Heta v K Anderson/Suljovic
(4) Daryl Gurney v Ratajski/Aspinall
(2) Peter Wright v Evans/White
(7) Gary Anderson v Noppert/De Zwaan
(6) Raymond van Barneveld v Wattimena/Clemens
(3) Rob Cross v Chisnall/Whitlock

Wil jij nog bij dit toernooi aanwezig zijn? Bestel dan nu je kaarten! KLIK HIER.
Wil jij het toernooi voorspellen en een plek op de Wall of Fame bemachtigen? KLIK HIER.

1 | DARTSTOERNOOI BIJWONEN?

/ MEER NIEUWS

Hoe bekijk je darts via Videoland?
De Grand Slam of Darts is online te volgen via de stream. De livestream is te bekijken via de app of de website van Videoland. Hiervoor heb je een abonnement nodig.
Lees meer
Ruziënde Smith en Durrant vanavond tegenover elkaar op podium
Michael Smith en Glen Durrant zijn niet de beste vrienden. De twee ruzieden deze week via de media en wilden niet met elkaar praten. Vanavond, in de kwartfinale van de Grand Slam of Darts, staan de spelers tegenover elkaar.
Lees meer
Lewis na schitterende comeback in kwartfinale Grand Slam of Darts
Er leek geen beginnen meer aan voor Adrian Lewis nadat hij met 9-6 achterstond in de achtste-finales van de Grand Slam of Darts. Op het juiste moment wist 'Jackpot'de wedstrijd echter op zijn kop te zetten en alsnog een overwinning uit het vuur te slepen.
Lees meer
Van Gerwen komt met schrik vrij tegen White
Michael van Gerwen staat in de kwartfinale van de Grand Slam. De Nederlander kon niet overtuigen en miste veel dubbels tegen Ian White, maar hij zag zijn tegenstander er nog meer missen: 10-7.
Lees meer
DARTREIS - Vliegarrangement WK Darts 20 december
Het grootste dartstoernooi van het jaar gaat over minder dan een maand van start. Voor vrijwel iedere darter is het WK Darts het hoogtepunt van het jaar. En jij kan daarbij zijn!
Lees meer
Voor het eerst in 5 jaar drie 110+-gemiddeldes op Grand Slam
De Grand Slam of Darts is halverwege en ook dit jaar leverde het korte spelformat in de groepsfase enkele enorme gemiddeldes op. Voor het eerst in vijf jaar gooiden drie spelers zelfs boven de 110 gemiddeld.
Lees meer

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken