/ Nieuws

Negen Nederlanders naar BDO WK, legende keert terug

29-10-2019 12:15

De BDO World Masters zijn voorbij en dus is het deelnemersveld van het BDO WK Darts bekend. Negen Nederlanders zullen in de O2 ArenA in Londen een poging wagen voor de wereldtitel.

Wesley Harms reist als nummer één af naar Londen. Hij voert momenteel de BDO-ranking aan en is dus een van de favorieten. Dat kan ook gezegd worden van Richard Veenstra. Hij is als derde geplaatst voor het WK. Verder zijn ook Martijn Kleermaker, Willem Mandigers, Chris Landman, Gino Vos en Dennie Olde Kalter aanwezig.

Op de deelnemerslijst zien we ook de terugkeer van Martin Adams. De inmiddels 63-jarige legende speelde 25 WK's op een rij, maar wist zich vorig jaar niet te plaatsen. Ook Leighton Bennett, een van de grootste talenten op het circuit, maakt zijn opwachting.

Dames
Bij de dames zien we twee Nederlandse troeven. Aileen de Graaf en Sharon Prins hopen de wereldtitel in de wacht te slepen. Zij krijgen onder andere concurrentie van Mikuru Suzuki, Lisa Ashton, Trina Gulliver en Anastasia Dobromyslova.

Wil jij de sfeer van een echte dartswedstrijd proeven en de actie van dichtbij meemaken? Boek een compleet verzorgd arrangement via RTL7Dartsreizen.nl!

 

1 | DARTSTOERNOOI BIJWONEN?

/ MEER NIEUWS

Hoe bekijk je darts via Videoland?
De Grand Slam of Darts is online te volgen via de stream. De livestream is te bekijken via de app of de website van Videoland. Hiervoor heb je een abonnement nodig.
Lees meer
Wright naar halve finale na solide wedstrijd tegen Chisnall
Peter Wright heeft zich vanavond als eerste voor de halve finale van de Grand Slam of Darts geplaatst. De Schot ontdeed zich in de kwartfinale van Dave Chisnall met 16-12. Opvallend detail in deze partij was de pijlenwissel van Snakebite tijdens de wedstrijd.
Lees meer
Ruziënde Smith en Durrant vanavond tegenover elkaar op podium
Michael Smith en Glen Durrant zijn niet de beste vrienden. De twee ruzieden deze week via de media en wilden niet met elkaar praten. Vanavond, in de kwartfinale van de Grand Slam of Darts, staan de spelers tegenover elkaar.
Lees meer
Lewis na schitterende comeback in kwartfinale Grand Slam of Darts
Er leek geen beginnen meer aan voor Adrian Lewis nadat hij met 9-6 achterstond in de achtste-finales van de Grand Slam of Darts. Op het juiste moment wist 'Jackpot'de wedstrijd echter op zijn kop te zetten en alsnog een overwinning uit het vuur te slepen.
Lees meer
Van Gerwen komt met schrik vrij tegen White
Michael van Gerwen staat in de kwartfinale van de Grand Slam. De Nederlander kon niet overtuigen en miste veel dubbels tegen Ian White, maar hij zag zijn tegenstander er nog meer missen: 10-7.
Lees meer
DARTREIS - Vliegarrangement WK Darts 20 december
Het grootste dartstoernooi van het jaar gaat over minder dan een maand van start. Voor vrijwel iedere darter is het WK Darts het hoogtepunt van het jaar. En jij kan daarbij zijn!
Lees meer

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken