/ Nieuws

Nieuwe problemen voor Cadby: Australische politie zoekt darter en doet oproep

30-10-2019 10:53

Corey Cadby wordt gezocht door de Australische politie. Dat laat de politie weten via een bericht op Facebook, waarin zij een oproep doen aan mensen die meer weten over de verblijfplaats van de darter.

Volgens de politie had Cadby op 24 september in de rechtbank moeten zitten vanwege verkeersovertredingen en andere zaken. Die rechtzaak zou hij hebben gemist. Mensen die meer weten, worden verzocht contact op te nemen met de politie.

Reactie Cadby
Cadby heeft zelf inmiddels via Facebook gereageerd op de oproep. "Voor de mensen die geïnteresseerd zijn: ik heb de rechtzaak gemist die over het rijden zonder rijbewijs ging. Ik heb wel een rijbewijs. Maar ik ben later nog naar de rechtbank geweest, dus meld dat alsjeblieft."

/ MEER NIEUWS

Hoe bekijk je darts via Videoland?
De Grand Slam of Darts is online te volgen via de stream. De livestream is te bekijken via de app of de website van Videoland. Hiervoor heb je een abonnement nodig.
Lees meer
Ruziënde Smith en Durrant vanavond tegenover elkaar op podium
Michael Smith en Glen Durrant zijn niet de beste vrienden. De twee ruzieden deze week via de media en wilden niet met elkaar praten. Vanavond, in de kwartfinale van de Grand Slam of Darts, staan de spelers tegenover elkaar.
Lees meer
Lewis na schitterende comeback in kwartfinale Grand Slam of Darts
Er leek geen beginnen meer aan voor Adrian Lewis nadat hij met 9-6 achterstond in de achtste-finales van de Grand Slam of Darts. Op het juiste moment wist 'Jackpot'de wedstrijd echter op zijn kop te zetten en alsnog een overwinning uit het vuur te slepen.
Lees meer
Van Gerwen komt met schrik vrij tegen White
Michael van Gerwen staat in de kwartfinale van de Grand Slam. De Nederlander kon niet overtuigen en miste veel dubbels tegen Ian White, maar hij zag zijn tegenstander er nog meer missen: 10-7.
Lees meer
DARTREIS - Vliegarrangement WK Darts 20 december
Het grootste dartstoernooi van het jaar gaat over minder dan een maand van start. Voor vrijwel iedere darter is het WK Darts het hoogtepunt van het jaar. En jij kan daarbij zijn!
Lees meer
Voor het eerst in 5 jaar drie 110+-gemiddeldes op Grand Slam
De Grand Slam of Darts is halverwege en ook dit jaar leverde het korte spelformat in de groepsfase enkele enorme gemiddeldes op. Voor het eerst in vijf jaar gooiden drie spelers zelfs boven de 110 gemiddeld.
Lees meer

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken