/ Nieuws

Prachtige finish bezorgt Wattimena zege op Clemens

02-11-2019 00:14

Jermaine Wattimena heeft de tweede ronde van de World Series Finals bereikt. De Nederlander trof de Duitse Gabriel Clemens in de eerste ronde en pakte dankzij een 111-finish de overwinning.

Tegen Gabriel Clemens kwam de Nederlander dankzij een 107-finish nog wel op een 1-0 achterstand, maar vervolgens wist ‘The Machine Gun’ drie legs op rij te winnen (3-1). Een 124-finish van Clemens bracht hem zijn tweede leg van de wedstrijd, maar het was Wattimena die uiteindelijk met een 111-finish met 6-4 wist te winnen.

Morgenavond neemt Wattimena het in de tweede ronde op tegen landgenoot Raymond van Barneveld. De vijfvoudig wereldkampioen speelt zijn laatste toernooi voor Nederlands publiek.

Door: Michel Mulders

 

1 SAMENVATTING
2 INTERVIEW | Wattimena voert psychologische oorlog met Duitser: 'Zeker in Amsterdam'

/ MEER NIEUWS

Hoe bekijk je darts via Videoland?
De Grand Slam of Darts is online te volgen via de stream. De livestream is te bekijken via de app of de website van Videoland. Hiervoor heb je een abonnement nodig.
Lees meer
Ruziënde Smith en Durrant vanavond tegenover elkaar op podium
Michael Smith en Glen Durrant zijn niet de beste vrienden. De twee ruzieden deze week via de media en wilden niet met elkaar praten. Vanavond, in de kwartfinale van de Grand Slam of Darts, staan de spelers tegenover elkaar.
Lees meer
Lewis na schitterende comeback in kwartfinale Grand Slam of Darts
Er leek geen beginnen meer aan voor Adrian Lewis nadat hij met 9-6 achterstond in de achtste-finales van de Grand Slam of Darts. Op het juiste moment wist 'Jackpot'de wedstrijd echter op zijn kop te zetten en alsnog een overwinning uit het vuur te slepen.
Lees meer
Van Gerwen komt met schrik vrij tegen White
Michael van Gerwen staat in de kwartfinale van de Grand Slam. De Nederlander kon niet overtuigen en miste veel dubbels tegen Ian White, maar hij zag zijn tegenstander er nog meer missen: 10-7.
Lees meer
DARTREIS - Vliegarrangement WK Darts 20 december
Het grootste dartstoernooi van het jaar gaat over minder dan een maand van start. Voor vrijwel iedere darter is het WK Darts het hoogtepunt van het jaar. En jij kan daarbij zijn!
Lees meer
Voor het eerst in 5 jaar drie 110+-gemiddeldes op Grand Slam
De Grand Slam of Darts is halverwege en ook dit jaar leverde het korte spelformat in de groepsfase enkele enorme gemiddeldes op. Voor het eerst in vijf jaar gooiden drie spelers zelfs boven de 110 gemiddeld.
Lees meer

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken