/ Nieuws

Noppert verslaat geblesseerde Gary Anderson

World Series Finals

02-11-2019 23:26

Danny Noppert heeft vanavond met ruime cijfers (6-1) gewonnen van de Schot Gary Anderson. De voormalig wereldkampioen leek last te hebben van een blessure. De Fries komt in de kwartfinale uit tegen Ian White.

Vanaf het begin van de wedstrijd was duidelijk dat Gary Anderson niet in goeden doen was. In een mum van tijd stond Noppie met 4-0 voor. De vijfde leg pakte Anderson toch nog wel, maar daarna pakte Noppert toch nog twee legs en daarmee een kwartfinaleplek. Voor The Flying Scotsman lijken er zware tijden aan te komen. Zijn pijlen stonden niet goed in het bord, de blik in zijn ogen was eigenlijk ook niet goed en hij had enorm veel afzwaaiers.

Was het een complete offday van de Schot of speelt er een blessure hem parten? Na afloop wilde Anderson niet veel kwijt aan de pers, maar ongetwijfeld zal er de aankomende tijd duidelijkheid komen over de status van Anderson. Noppert had er verder geen boodschap aan: “Wat mij betreft mogen alle spelers zo tegen mij spelen,” aldus de winnende Noppert.

1 SAMENVATTING
2 INTERVIEW | 'Ik hoop dat elke tegenstander zo tegen me speelt'

/ MEER NIEUWS

Hoe bekijk je darts via Videoland?
De Grand Slam of Darts is online te volgen via de stream. De livestream is te bekijken via de app of de website van Videoland. Hiervoor heb je een abonnement nodig.
Lees meer
Ruziënde Smith en Durrant vanavond tegenover elkaar op podium
Michael Smith en Glen Durrant zijn niet de beste vrienden. De twee ruzieden deze week via de media en wilden niet met elkaar praten. Vanavond, in de kwartfinale van de Grand Slam of Darts, staan de spelers tegenover elkaar.
Lees meer
Lewis na schitterende comeback in kwartfinale Grand Slam of Darts
Er leek geen beginnen meer aan voor Adrian Lewis nadat hij met 9-6 achterstond in de achtste-finales van de Grand Slam of Darts. Op het juiste moment wist 'Jackpot'de wedstrijd echter op zijn kop te zetten en alsnog een overwinning uit het vuur te slepen.
Lees meer
Van Gerwen komt met schrik vrij tegen White
Michael van Gerwen staat in de kwartfinale van de Grand Slam. De Nederlander kon niet overtuigen en miste veel dubbels tegen Ian White, maar hij zag zijn tegenstander er nog meer missen: 10-7.
Lees meer
DARTREIS - Vliegarrangement WK Darts 20 december
Het grootste dartstoernooi van het jaar gaat over minder dan een maand van start. Voor vrijwel iedere darter is het WK Darts het hoogtepunt van het jaar. En jij kan daarbij zijn!
Lees meer
Voor het eerst in 5 jaar drie 110+-gemiddeldes op Grand Slam
De Grand Slam of Darts is halverwege en ook dit jaar leverde het korte spelformat in de groepsfase enkele enorme gemiddeldes op. Voor het eerst in vijf jaar gooiden drie spelers zelfs boven de 110 gemiddeld.
Lees meer

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken