/ Nieuws

Titelverdediger naar huis gestuurd door Clayton

World Series Finals

03-11-2019 00:40

De winnaar van de Word Series Finals van 2018 is in de tweede ronde naar huis gestuurd door de Welshman Jonny Clayton. Suljovic en Ratajski wonnen hun wedstrijd tegen respectievelijk Heta en Gurney. Peter Wright stelde teleur en verloor van Ian White met 6-2. In de laatste partij van de avond rekende Dave Chisnall met 6-4 af met Rob Cross.

In de eerste partij van de avondsessie verloor titelhouder James Wade met 6-5 van de Welshman Jonny Clayton. The Machine begon de wedstrijd uitstekend en nam een 2-0 voorsprong. In de derde leg van de wedstrijd brak Clayton terug met een 131 check out. Toch leek de partij naar James Wade te gaan. Na acht legs stond The Machine met 5-3 voor, maar vrijwel vanuit het niets wist Clayton toch drie legs op rij te winnen en stelde daarmee een plek in de kwartfinale veilig.

Mensur Suljovic versloeg de Australiër Damon Heta met 6-3. In een teleurstellende partij kon Heta geen vuist maken tegen de in een vormcrisis verkerende Oostenrijker. The Gentle nam direct een 2-0 voorsprong in de wedstrijd en deze voorsprong gaf hij niet meer uit handen. The Heat, in de zomer nog winnaar van de Brisbane Masters, was niet bij machte om het vuur aan de schenen te leggen van Suljovic.

De Pool Krzysztof Ratajski versloeg in een spannende partij Daryl Gurney me 6-4. The Polish Eagle begon met een 107 finish voor een break. In de zesde leg brak de Noord-Ier terug, maar de leg erna was weer voor de Pool. In een moeizame tiende leg, waarin Ratajski maar liefst zes matchdarts miste, kan hij uiteindelijk toch de dubbel vinden die hem in de kwartfinale bracht.

De Schot Peter Wright verloor met ruime cijfers van de Engelsman Ian White. Het werd een duidelijke 6-2 voor Diamond. White begon de wedstrijd prima en pakte de eerste drie legs. Snakebyte begon wat tegen te stribbelen en won twee legs op rij. Na de pauze stelde White gelijk orde op zaken en pakte drie legs op rij en daarmee ook de wedstrijd.

In de laatste wedstrijd van de tweede ronde won Dave Chisnall in een prima wedstrijd met 6-4 van Rob Cross. De eerste vier legs van de partij gingen met de darts mee. Voor de pauze brak Chizzy de leg van Cross, maar in de achtste leg brak Voltage weer terug. De leg erop was weer voor Chisnall en de tiende leg werd ook een prooi voor Chizzy. In de kwartfinale komt Chisnall uit tegen Raymond van Barneveld.

1 OVERZICHT

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Welcome to LiveWall! This is your first social media post. Change your settings for getting more social posts
Welcome to LiveWall! This is your first social media post. Change your settings for getting more social posts
Welcome to LiveWall! This is your first social media post. Change your settings for getting more social posts
See How To Make A Snowboard | Whitelines Snowboarding
How To Improve Your Riding On A Snowboard
My 2017 Snowboard Gear List
/// Meer bekijken