/ Nieuws

Suljovic wint thriller van Ratajski

World Series Finals

03-11-2019 15:04

Mensur Suljovic is de eerste speler die zich geplaatst heeft voor de halve finales van de World Series Finals. Zijn duel tegen Krzysztof Ratajski werd een echte kraker met een winnaar in de beslissende leg: 10-9.

Met een mooie 119-finish pakte Suljovic vroeg in de wedstrijd een 2-0 voorsprong. Nadat hij er ook 3-0 van maakte, kwam Ratajski sterk terug tot 3-3. Beide spelers behielden vervolgens twee keer hun eigen leg, waarna Ratajski met een 124-finish zijn eerste voorsprong van de wedstrijd pakte (6-5).

De wedstrijd bleef dicht bij elkaar. Beide spelers konden geen gat van twee legs voorsprong pakken. Nadat Suljovic er 9-8 van had gemaakt, gooide Ratajski een geweldige 161-finish om een beslissende leg af te dwingen. In deze leg gooide Suljovic een aantal prima scores en pakte hij uiteindelijk de overwinning via de dubbel act: 10-9.

Door: Michel Mulders

1 SAMENVATTING
2 Suljovic enorm blij met zege op Ratasjki

/ MEER NIEUWS

Hoe bekijk je darts via Videoland?
De Grand Slam of Darts is online te volgen via de stream. De livestream is te bekijken via de app of de website van Videoland. Hiervoor heb je een abonnement nodig.
Lees meer
Ruziënde Smith en Durrant vanavond tegenover elkaar op podium
Michael Smith en Glen Durrant zijn niet de beste vrienden. De twee ruzieden deze week via de media en wilden niet met elkaar praten. Vanavond, in de kwartfinale van de Grand Slam of Darts, staan de spelers tegenover elkaar.
Lees meer
Lewis na schitterende comeback in kwartfinale Grand Slam of Darts
Er leek geen beginnen meer aan voor Adrian Lewis nadat hij met 9-6 achterstond in de achtste-finales van de Grand Slam of Darts. Op het juiste moment wist 'Jackpot'de wedstrijd echter op zijn kop te zetten en alsnog een overwinning uit het vuur te slepen.
Lees meer
Van Gerwen komt met schrik vrij tegen White
Michael van Gerwen staat in de kwartfinale van de Grand Slam. De Nederlander kon niet overtuigen en miste veel dubbels tegen Ian White, maar hij zag zijn tegenstander er nog meer missen: 10-7.
Lees meer
DARTREIS - Vliegarrangement WK Darts 20 december
Het grootste dartstoernooi van het jaar gaat over minder dan een maand van start. Voor vrijwel iedere darter is het WK Darts het hoogtepunt van het jaar. En jij kan daarbij zijn!
Lees meer
Voor het eerst in 5 jaar drie 110+-gemiddeldes op Grand Slam
De Grand Slam of Darts is halverwege en ook dit jaar leverde het korte spelformat in de groepsfase enkele enorme gemiddeldes op. Voor het eerst in vijf jaar gooiden drie spelers zelfs boven de 110 gemiddeld.
Lees meer

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken