/ Nieuws

Noppert bibberend te sterk voor White

World Series Finals

03-11-2019 16:59

Danny Noppert is één stap verwijderd van zijn eerste finaleplek op een televisietoernooi bij de PDC. Tegen Ian White wist hij al snel het verschil te maken, maar moest hij toch nog even bibberen: 10-9.

Nadat de eerste vier legs met de darts meegingen, wist Noppert zijn tegenstander net voor de eerste pauze te breaken: 3-2. Na de pauze zorgde een 121-finish voor de 4-2 voorsprong. Een paar legs later bracht ‘Noppie’ de stand op 6-3 met een 102-finish.

Na een 8-3 voorsprong voor de Nederlander wist White nog wel helemaal terug te komen tot 9-9, maar de Engelsman kon niet voorkomen dat zijn eerste halve finaleplek op een televisietoernooi aan zijn neus voorbij ging. Noppert miste in de slotfase van de wedstrijd een karrevracht aan matchdarts, maar de beslissende negentiende leg werd begonnen met een 180-er. Met White op 46 gooide Noppert de dubbel zes voor de 10-9 overwinning.

Door: Michel Mulders

1 SAMENVATTING
2 Noppert: 'Ik voel mijn hartslag bijna niet meer'

/ MEER NIEUWS

Hoe bekijk je darts via Videoland?
De Grand Slam of Darts is online te volgen via de stream. De livestream is te bekijken via de app of de website van Videoland. Hiervoor heb je een abonnement nodig.
Lees meer
Wright naar halve finale na solide wedstrijd tegen Chisnall
Peter Wright heeft zich vanavond als eerste voor de halve finale van de Grand Slam of Darts geplaatst. De Schot ontdeed zich in de kwartfinale van Dave Chisnall met 16-12. Opvallend detail in deze partij was de pijlenwissel van Snakebite tijdens de wedstrijd.
Lees meer
Ruziënde Smith en Durrant vanavond tegenover elkaar op podium
Michael Smith en Glen Durrant zijn niet de beste vrienden. De twee ruzieden deze week via de media en wilden niet met elkaar praten. Vanavond, in de kwartfinale van de Grand Slam of Darts, staan de spelers tegenover elkaar.
Lees meer
Lewis na schitterende comeback in kwartfinale Grand Slam of Darts
Er leek geen beginnen meer aan voor Adrian Lewis nadat hij met 9-6 achterstond in de achtste-finales van de Grand Slam of Darts. Op het juiste moment wist 'Jackpot'de wedstrijd echter op zijn kop te zetten en alsnog een overwinning uit het vuur te slepen.
Lees meer
Van Gerwen komt met schrik vrij tegen White
Michael van Gerwen staat in de kwartfinale van de Grand Slam. De Nederlander kon niet overtuigen en miste veel dubbels tegen Ian White, maar hij zag zijn tegenstander er nog meer missen: 10-7.
Lees meer
DARTREIS - Vliegarrangement WK Darts 20 december
Het grootste dartstoernooi van het jaar gaat over minder dan een maand van start. Voor vrijwel iedere darter is het WK Darts het hoogtepunt van het jaar. En jij kan daarbij zijn!
Lees meer

/ VIDEO'S

/ SOCIAL

Ja, zo wint iedereen het bracket natuurlijk. https://t.co/ueCulGK7ac
Thanks guys , was a great night all round!! @RW_Birmingham https://t.co/figScDVex9
???????? https://t.co/seIMxwDVXa
/// Meer bekijken